MotoAdventure injumatateste preturile la echipamentele de motor in Biker’s Club

Biker’s Club a pregatit inca o surpriza clientilor sai. Posesorii de motoare pot profita de oferta MotoAdventure pe 31 ianuarie in Biker’s Club: 50 % discount la echipamentele si accesorile de motor!
Reduceri, promotii, preturi promotionale! Aceastea sunt mesajele traditionale de inceput de an in toate marile centre comerciale si mall-uri din Bucuresti! Reducerile ataca pe toate fronturile iar Biker’s Club si MotoAdventure nu uita ca si motociclistii trebuie sa profite de obiceiurile inceputului de an.
Biker’s Club vine in intampinarea posesorilor de motociclete cu o oferta speciala pentru echipamentele MotoAdventure: un discount de 50%. Daca vei veni in Biker’s Club joi seara, pe 31 ianuarie iti vei putea cumpara la jumatate de pret incaltaminte, haine, casti si accesorii de motor!
Pentru ca pretuieste si intelege pasiunea bikerilor, clubul incearca sa le ofere o atmosfera specifica si sa creeze un loc de intalnire in care acestia pot sa-si impartasesca experientele si sa se bucure de un meniu atent preparat care sa satisfaca apetitul oricarui motociclist: ambreiaj, bujii arse de pui, aripi carbon, purcelus in viteze.
De asemenea, pe parcursul acestui an, Biker’s Club pregateste evenimente lunare cu diferite tematici, care vor aduce o exerienta noua si distractiva cu fiecare ocazie. Aceste evenimente ofera un prilej de intalnire cu grupul de prieteni atat motociclistilor cat si admiratorilor acestui stil de viata. Fiind un loc care are ca principale valori prietenia, autenticitatea si aventura, Biker’s Club Otopeni se adreseaza in primul rand persoanelor care cauta o atmosfera cu adevarat speciala!
In 2008 Biker’s Club te invita la stand up comedy de ziua indragostitilor, la Miss Moto in martie, la o petrecere barbara in aprilie iar lista continua pentru un an intreg de petreceri si distractie!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro