Monstrul Ducati 600

Dacă nu crezi în monştri, faci o mare greşeală. Aceştia chiar există. Fie că sunt cei de sub pat sau din dulap, fie că au 2 roţi şi li se spune Ducati, ei sunt printre noi.

Ducati Monster 600 este o motocicletă sport cu un motor în patru timpi de 583 cc, răcire cu aer, doi cilindri şi o putere de 51 cp (cai putere). Cutia de viteze în 5 trepte şi cuplul de 50 Nm (newton metri) te pot speria fără doar şi poate.

Această motocicletă italiană poate atinge o viteză maximă de 220 km/h. În oraş, Ducati Monster face impresie şi se conduce foarte uşor iar pe drumurile cu multe viraje este o bestie. Este imposibil să treci neobservat atâta timp cât laşi în urma ta fum negru şi zgomotul Ducati care explodează mulţi decibeli din toba de eşapament.

Un cunoscut baschetbalist american a avut curajul să se plimbe cu un monstru precum acest Ducati. Dennis Rodman , jucător în NBA a avut o astfel de motocicletă care abia dacă te lasă câteva secunde să slăbeşti acceleraţia.

Este important să ştim ce motocicletă ni se potriveşte înainte de a cumpăra una. Atâta timp cât nu te laşi dus de val, nu faci abuz de puterea motorului şi nu uiţi că sub şa, Ducati Monster 600 poate fi o alegere potrivită.

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro