Monica Gabor, invitata la Premiile pentru elita sportului romanesc!

Vedeta va avea ocazia sa-l cunoasca pe Hagi, pe care il admira din adolescenta

De cand a venit in tara, Monica Gabor a acceptat doar invitatii la evenimente premium. Dupa ce a etalat o tinuta eleganta si rafinata, care i-a pus silueta in evidenta, la petrecerea revistei Viva, Monica va fi prezenta la Gala “Best of the Best”, acolo unde in aceasta seara Asociatia Presei Sportive, va premia, intr-o festivitate tinuta la hotelul Premier Palace&Spa, elita sportului romanesc. Si daca in adolescenta urmarea cu pasiune cele mai importante meciuri de fotbal, iata ca in aceasta seara, Monica va fi alaturi si ii va putea admira pe cei mai buni fotbalisti, antrenori si arbitri romani de la noi. Hagi va primi premiul pentru cel mai bun jucator roman. De asemenea, Mircea Lucescu si Nicolae Rainea sunt clasati pe primul loc in clasamentul celor mai buni antrenori si arbitri romani.

“In adolescenta mai obisnuiam sa urmaresc meciurile de fotbal importante. Il admiram mult pe Hagi, este recunoscut si peste hotare si sunt incantata ca am ocazia sa particip diseara la aceasta festivitate unde vor fi prezenti greii fotbalului romanesc!”, spune Monica.

In lunile aprilie si mai, Gazeta Sporturilor a realizat ancheta ”Best of the Best”, pentru a desemna cei mai buni antrenori, fotbalisti si arbitri romani.