Monica Gabor continua seria evenimentelor caritabile in America

aprilie 16, 2013

Monica a participat la "MS Walk 2013" (Multiple Sclerosis National Society), un mars destinat strangerii de fonduri pentru bolnavii care sufera de scleroza multipla

Echipa din care a facut parte Monica a strans peste 200.000 de dolari pentru Societatea Nationala pentru Scleroza Multipla!
De cand locuieste in America, Monica Gabor calatoreste foarte mult si isi ocupa timpul cu diverse actiuni caritabile, atat pentru copiii cu sindromul Down şi autism, dar se implica si in organizarea unor evenimente ce au ca scop strangerea de fonduri pentru acesti copii cu deficiente: lansari de carte, competitii sportive, turnee de golf. Insa cel mai recent eveniment de acest gen la care Monica a participat in SUA a fost "MS Walk 2013" (Multiple Sclerosis National Society), un mars destinat strangerii de fonduri pentru bolnavii care sufera de scleroza multipla, care a emotionat-o si a sensibilizat-o asa cum nu s-ar fi asteptat.

Sloganul ei este: "Participa. Fa o diferenta. Traieste o viata care conteaza!"

Orice actiune caritabila in care se implica Monica Gabor o emotioneaza de fiecare data si o face sa-si doreasca mai mult sa poata schimba ceva in sistem, astfel incat daca mai multi oameni trag un semnal de alarma asupra bolii in cauza, se va putea gasi rapid finantarea si o modalitate prin care cei suferinzi sa poata fi tratati mai bine.

"Exista doua motive principale pentru care am participat la “MS Walk”. Primul este de a strange bani pentru a finanta toate programele, serviciile si cercetarile efectuate de catre Societatea Nationala pentru Scleroza Multipla. Cel de-al doilea motiv este acela de a creste gradul de constientizare cu privire la boala, de existenta acestei societati si scopurile sale. Exista un alt motiv pentru care am participat la acest mars, un alt "scop", daca vrei. Am un slogan care este: "Participa. Fa o diferenta. Traieste o viata care conteaza". Cu alte cuvinte, daca vrei sa traiesti o viata care conteaza, gaseste o modalitate prin care poti face o diferenta. Care este cel mai bun mod de a schimba ceva? Prin participare!", povesteste Monica.

Echipa din care a facut parte Monica a strans peste 200.000 de dolari pentru Societatea Nationala pentru Scleroza Multipla!
La "MS Walk 2013", Monica Gabor a facut parte din echipa JiggyWiggits, un grup format din aproximativ 80 de persoane. Echipa ei a contribuit la acest eveniment cu peste 200.000 de dolari pentru Societatea Nationala pentru Scleroza Multipla. Un gest frumos, de apreciat, care nu se va opri aici!

"Eu am facut parte din echipa JiggyWiggits, ocazie cu care am avut placerea sa stau de vorba cu Michael Gerbert, intemeietorul acestei fundatii caritabile de la care am aflat ca anul acesta telul organizatorilor “MS WALK” a fost sa stranga 2,7 milioane de dolari. Echipa noastra a avut un aport de peste 200.000 de dolari pentru Societatea Nationala pentru Scleroza Multipla. Acesti bani vor fi folositi pentru cercetari in vederea incetinirii evolutiei acestei boli incurabile la acest moment. De obicei, grupul JiggyWiggits este format din aproximativ 80 de persoane. La “MS WALK” participa in fiecare an un total de cel putin 6000 de persoane, iar numarul este in crestere de la an la an”, a mai adaugat vedeta.

"Michael Gerbert a fost diagnosticat in 2004 cu scleroza multipla. Scleroza multipla este o afectiune neurologica cronica, care afecteaza sistemul nervos central, in mod special creierul, maduva spinarii si nervii optici. Boala lui Michael a progresat de la an la an, daca la inceput folosea doar un baston pentru a se deplasa, acum nu o mai poate face decat intr-un scaun cu rotile. Este o boala necrutatoare, a fost o adevarata experienta de viata sa fiu atat de aproape de atat de multi oameni afectati de scleroza multipla. Povestea lui de viata este remarcabila, un exemplu pentru noi toti, care nu constientizam cat de valoroasa este sanatatea decat in momentul in care o pierdem", a mai precizat Monica Gabor, care intentioneaza sa dezvolte aceasta latura caritabila pe viitor. Ii place sa ajute oamenii, sa fie alaturi de ei, sa le asculte povestile de viata si sa se implice pe cat posibil in rezolvarea problemelor acestora.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro