Monica Barladeanu in LOST: Naufragiatii – sezonul 2

Duminică, 9 aprilie 2006, de la ora 20.00, AXN va difuza episodul nr 11 din LOST: Naufragiaţii sezonul 2, episod care o are în distribuţie pe Monica Bârlădeanu (Monica Dean).

Interviu Monica Barladeanu:

AXN: Care sunt titlurile productiilor în care te-ai implicat până acum?

Buds for Life (2004), Incubus (2005), Moartea domnului Lazarescu (2005), Caved In (2006), ‘Lost’ – The Hunting Party (2006), Second in Command (2006), Living & Dying (2006).

AXN: Care este următorul film în care te putem vedea?

Există posibilitatea ca ‘Living&Dying’ sa aibă distribuţie şi în Romania aşa că probabil acesta e următorul film în care pot fi văzută.

AXN: Cand alegi un film in care joci, te intereseaza care este bugetul acestuia?
Sau care sunt criteriile in functie de care alegi un rol?

Mi se pare vital în alegerea unui rol povestea personajului,ce-şi doreşte el de la viaţă şi de la celelalte personaje şi nu în ultimul rând felia de viaţă în care personajul e încorporat, deci naraţiunea în sine.
Trebuie să mă intereseze să trăiesc o experienţă în pielea personajului respectiv,să mî tenteze sa încerc. Apoi mi se pare important cine regizează proiectul respectiv,cine-l produce şi cine sunt actorii aleşi. Nu mi-am pus, însă, niciodată problema bugetului, iar ultimele filme de valoare care au fost făcute cu bugete nesemnificative au demonstrat că e vorba mai mult de talent şi de viziune decât de numărul de explozii pe care ţi le permiţi pe peliculă susţinute de un buget impresionant.

AXN: Care sunt planurile tale de viitor?
Las viitorul să se întâmple, nu-l planific.

AXN: Ce mesaj ai vrea să adresezi celor care te pot vedea în LOST – pe AXN?
Iubitorii serialului vor avea parte pe 9 aprilie de multe răspunsuri la întrebările legate de viaţa lui Jack, cea de dinaintea prabuşirii aeronavei. Nu rataţi momentele cheie din viaţa lui Jack!!!!

Lost este creat şi produs de J.J. Abrams si Damon Lindelof, alături de care se mai află în echipa de producători executivi şi Carlton Cuse, Bryan Burk şi Jack Bender.

Nu rataţi! În fiecare duminică LOST: Naufragiaţii – sezonul 2 în premieră şi în exclusivitate la AXN.