Moneasa, destinatia exotica pentru luna de miere a Silviei de la Pin-up Girls

Silviei de la Pin-Up Girls ii merge bine pe plan profesional. Nu se plange de cantari, iar gradinita pe care si-a deschis-o pe 1 Mai la Arad merge “ca unsa”. Dupa ce va organiza pe 1 iunie, special de Ziua Copilului, mai multe concursuri la gradinita, artista se gandeste serios sa isi ia o scurta vacanta si sa se bucure de asa zisa luna de miere pe care nu a avut-o inca! “Pentru 1 iunie avem planuri mari la gradinita: facem concurs de costume, concurs de desene pe asfalt, concurs culinar, dar si de dans si de cantat si o binemeritata vanatoare de dulciuri prin gradinita. Vom avea un tort pentru “gradinari” (asa ii numim pe copilasi) si diplome pentru invingatori, dar si pentru ceilalti, pentru participare lor foarte importanta”, ne-a spus Silvia. Dupa ce se va ocupa de copiii ei de la gradinita, cantareata isi va lua sotul si pe baietelul ei si se vor rasfata cu o vacanta care se va transforma in luna de miere.

“Dupa ce terminam cu activitatile profesionale, vom pleca intr-o scurta vacanta in statiunea Moneasa, dar nu asa oricum. Vom merge acolo la o cabana speciala a unor prieteni si vom fi singurei, dar nu fara fiul nostru. Ne vom consuma asa luna de miere pe care nu am apucat sa o avem. Anul acesta am implinit un an de la casatorie si 2 ani de relatie”, marturiseste cantareata!

Spera sa ajunga in India!

Din lipsa timpului, pentru ca atat ea, cat si sotul ei muncesc mult, Silvia nu a apucat sa se rasfete cu o vacanta asa cum si-ar fi dorit. Viseaza insa sa ajunga in India, dar si in Japonia. “Concediul meu de vis trebuie sa se desfasoare in India. Sunt fascinata de tot ce inseamna India si mancarea mi se pare cea mai buna. As vrea sa cred ca la un moment dat voi ajunge sa fac turul Indiei, cu bune si cu rele dupa ce ne vaccinam serios. Vreau sa gust dintr-o lume atat de diferita de aceea de unde provin eu. Sari indian am, mi l-am cumparat din S.U.A., din cartierul indian. Dupa ce ajung sa cunosc aceasta tara fascinanta vreau sa ajungem in Japonia. Sunt foarte multe locuri deosebite unde trebuie sa ajungi macar o data in viata si printre acestea nu se numara Dubai:))) in viziunea mea cel putin!”, a incheiat Silvia de la Pin-Up Girls, cu gandul la vacanta.