MOL a incheiat cu succes integrarea retelei Shell

MOL Romania a incheiat rebranduirea celor 59 de benzinarii Shell achizitionate la sfarsitul anului trecut, aducandu-le la standardele MOL. In medie, redecorarea si modernizarea unei statii se ridica la aproape 100.000 de euro. La nivelul intregii tari, MOL Romania are astazi in functiune peste 100 de benzinarii si planuieste sa-si imbunatateasca permanent reteaua

Toate fostele benzinarii Shell vor fi mentinute. Astfel, serviciile MOL si carburantii de cea mai buna calitate, in totalitate aditivati si in mare masura importati de catre companie, vor putea ajunge la mult mai multi consumatori care apreciaza raportul pret/calitate oferit de MOL pe toata suprafata Romaniei.

“Implementarea eficientului sistem de management MOL care a permis extinderea treptata si dinamica a retelei inca de la sosirea noastra in Romania, in 1995, a facut posibil ca o retea care aproape ca si-a dublat marimea intr-un singur an sa vanda cu 80% mai multe servicii si carburanti”, a declarat directorul general si CEO al MOL Romania, Karoly Robak.

Toti angajatii benzinariilor continua sa lucreze la MOL. Fostele benzinarii Shell lucreaza intr-un sistem de parteneriat, iar MOL mentine acest gen de colaborare.

Tot integrarea face ca, atat clientii fostelor benzinarii Shell care detin carduri SMART, cat si fidelii benzinariilor MOL, sa se bucure de avantajele recent lansatului card MultiBonus, un instrument performant, modern si prietenos. Cumparaturile de la magazinele statiilor din retea si litrii de combustibil achizitionati aduc posesorilor de card MultiBonus puncte valoroase care pot fi preschimbate apoi in produse, servicii si cadouri MOL.