Modul inedit in care o profesoara deschide pasiunea pentru matematica

In momentul in care clasa ei de liceu facea galagie peste masura, profesoara de matematica s-a gandit la o metoda ingenioasa de a-i linisti pe elevii carora numai de matematica nu le ardea.

Profesoara i-a intrebat pe elevi daca urmaresc serialul ”Game of Thrones”, moment in care majoritea au ridicat mana, iar profesoara le-a spus elevilor ca ea a citit toate cartile si daca nu vor inceta sa faca galagie, ea va incepe sa scrie pe tabla lista tuturor personajelor care mor in ultimul sezon lansat al serialului.

Elevii nu au crezut asa ca si-au fortat norocul. In momentul in care profesoara a inceput sa scrie pe tabla numele personajelor care mor in ultimul sezon, s-a facut o liniste deplina, iar elevii au devenit brusc, foarte preocupaí de matematice.  Pasionati de serial, elevii nu au vrut sa-si rapeasca placerea de a descoperi singuri desfasurarea evenimentelor.

”Mor atat de mult incat imi ajung pentru tot anul. Pot sa si descriu cum mor.”, le-a spus profesoara elevilor, asa ca i-a calamt si le-a deschis apetitul pentru matematica.