Modele variate de usi de garaj pentru uz rezidential

Usile de garaj sectionale si usile de garaj de tip rulou sunt modele foarte populare alese pentru uz rezidential. Exista multe tipuri de usi de garaj automate, care pot fi folosite atat in varianta cu telecomanda (comandate practic de la distanta, direct din masina), cat si in varianta manuala, in functie de moment. Oricine cauta preturi bune la usi de garaj, dar este nevoie de mai mult decat usi de garaj ieftine.

Este important ca usa de garaj sa fie aleasa cu atentie, astfel incat sa indeplineasca doua criterii principale pentru orice casa / vila: in primul rand, sa asigure protectia deplina, siguranta adecvata mediului rezidential (protejarea bunurilor, dar si protejarea familiei, caci adesea accesul in garaj permite acces si spre partea de locuinta); in al doilea rand, sa asigure o estetica adecvata, pentru a nu intra in contrast din punct de vedere al designului, al arhitecturii, cu restul casei.

Printre cele mai accesibile modele de usi de garaj propuse de patidoors.ro sunt usile de garaj BeneFit, care puncteaza in special la partea calitate / pret, gama entry level pe acest segment. Producatorul garanteaza o utilizare indelungata, cel putin 15.000 de cicluri de functionare. Astfel, la o utilizare medie zilnica de patru cicluri, se poate calcula utilizarea acestor usi de garaj pe o perioada de cel putin 10 ani de la data montajului. Prevazute cu arcuri de tractiune care pot fi instalate pe sina pe care culiseaza usa ori pe lateralele ei, usile BeneFit sunt foarte practice.

Multe persoane opteaza insa pentru usile de garaj Optima, garantate pentru 25.000 de cicluri de functionare, ceea ce poate insemna chiar si peste 20 de ani de utilizare fara probleme. Aceste usi de garaj se pot realiza pe absolut orice dimensiune, ceea ce inseamna flexibilitate maxima pentru utilizator. O durata similara de viata garanteaza si usile de garaj sectionale Vogue, de asemenea disponibile pe orice dimensiuni, la comanda. In cazul unor astfel de usi de garaj, designul si calitatea materialelor vor impresiona cu siguranta. Nu numai dimensiunile pot fi adaptate in functie de spatiul necesar, ci si estetica va tine cont de arhitectura generala a casei.

Merita atentie si usile de garaj de tip rulou, utilizate pentru a acoperi corect suprafete mari, acolo unde nu se preteaza o usa sectionala. Cu siguranta, astfel de usi sunt observate ca fiind folosite frecvent pentru inchiderea spatiilor comerciale. Intreaga usa se ruleaza practic intr-un cilintru, in partea de sus a usii. O astfel de usa poate acoperi o suprafata maxima de 20 de mp. Usa de garaj de tip rulou poate sa fie echipata cu lamele cu gemulete sau cu grile de ventilatie, in functie de dorinta utilizatorului.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro