Modele in voga de lentile de contact pentru vara aceasta

iulie 20, 2022

Vara este un moment de explozie a modei lentilelor de contact, astfel incat tu sa ai un aspect estetic surprinzator in fata apropiatilor tai. Marii producatori de lentile de contact iti propun, pentru vara anului 2022, o serie intreaga de marci noi sau deja consacrate de articole optice, una dintre acestea fiind Acuvue Oasys with Transition.

 

Cum sa alegi modele de lentile potrivite?

Când vine vorba de alegerea celor mai bune lentile, cei mai importanți doi factori de care să ții cont sunt conținutul de apă și transmisibilitatea oxigenuluispre cornee (Dk/t)Dk-ul semnifică permeabilitatea materialului, în timp ce t-ul reprezintă grosimea lentilei. Ambii factori asigură ochi sănătoși, limpezi și curați.

Este bine să mai știi că, datorită noilor tehnologii, toate lentilele de contact comercializate astăzi la Optilen.ro sunt performante. Utilizatorii aleg lentilele cele mai bune în funcție de brandurile cele mai inovatoare și de tipul de lentile de care au nevoie.

 

Modele trendy

În continuare, haide să facem cunoştinţă cu cele mai trendy modele de lentile de contact. Pe baza sugestiilor noastre, poţi alege marca potrivita! Propunerea noastra cuprinde atât lentile de unică folosinţă, cât şi lentile cu purtare extinsă, cum ar fi lentilele bi-lunare, săptămânale sau lunare.

 

Dailies Total 1

Dailies Total1 sunt singurele lentile de contact din silicon hidrogel de la producătorul Alconcu conținut variabil de apă. Tehnologia de producție combină hidrogelul clasic material, cu un conținut mare de apă, cu siliconul hidrogel, care permite permeabilitatea oxigenului spre cornee. Prin folosirea ambelor materiale este obținut cel mai bun rezultat - o cantiate suficientă de apă și o permeabilitate mare a oxigenului.

Nucleul lentilelor este format din silicon hidrogel cu 33% apă, cantitate ce nu obstrucționează permeabilitatea oxigenului.Pe de altă parte suprafața lentilelor care vine în contact cu ochiul este formată din hidrogel clasic, care este cunoscut pentru conținutul ridicat de apă. Combinația acestor materiale face lentila netedă și confortabilă pe toată durata purtării.

Deci, dacă vrei să scapi de grija curăţării lentilelor de contact, Dilies Total 1 este alegereaa potrivta!

 

Acuvue Oasys with Transition

Lentilele Acuvue® Oasys with Transitions™ sunt primele lentile de contact care se adaptează perfect la diverse condiții de iluminare, eliminând astfel luminile deranjante atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în spațiu interior și exterior deopotrivă.

Lentile de contact semestriale ACUVUE® OASYS with Transitions™ reprezintă o adevărată descoperire în industria optică! Capabile să răspundă activ la intensitatea luminii, lupta impotriva luminii puternice într-o zi însorită, de orbirea cauzată de farurile auto noaptea, ajustand continuu luminozitatea pentru ochii dvs.

Oferă cea mai înaltă protecție UV  obținută prin îmbogățirea lentilelor cu un complex din filtre de cea mai înaltă calitate, absorbând ca un burete radiațiile UVA / UVB, în proportie de 100%.

PureVision 2HD

PureVision 2HD sunt lentile de contact lunare, produse de compania Bausch and Lomb.
Sunt cele mai subțiri lentile de contact din lume, din silicon-hidrogel, special create cu tehnologia High Definition™ Optics pentru purtătorii care suferă de neajunsul de contrast și pentru cei cu o imagine neclară când luminozitatea nu este puternicǎ.

Tehnologia ComfortMoist menține umedă suprafaţa lentilei, asigurând astfel un confort ridicat pe timpul întregii zile - asigură un flux crescut de oxigen la nivelul ochiului, oferind o senzație atât de normală și de naturală, încât aproape că nu simți ca porți lentile de contact!

 

Air Optix plus HydraGlyde Plus

O nouă revoluţie în materie de articole optice care te-ar putea ajuta să ai o apariţie chic vara aceasta: lentilele de contact Air Optix plus HydraGlyde Plus! Lentilele încorporează tehnologia Moisture Matrix, patentată de Alcon, ajută lentilele să-și păstreze și să-și mențină umiditatea. Acestă umiditate suplimentară oferă un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, pe durata întregii luni.

În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt echipate cu tehnologia SmartShield, de la Alcon, care ajută, de asemenea, la menținerea umidității optime. Tehnologia SmartShield ajută la reducerea depunerilor de lipide și alte depozite pe suprafața lentilelor, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

Noile modele de lentile de contact sunt tot cce ai nevoie vara aceasta pentru a avea o apariţie surprinzătoare!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro