Modalitati prin care iti poti imbunatati viata amoroasa

Sfaturi si strategii ale expertilor pentru relatii sexuale si relatii mai bune, pentru cei singuri si cupluri, se concentreaza, de obicei, mai mult pe ceea ce poti face pentru a-ti imbunatati viata amoroasa decat pe ceea ce poti spune. Dar poate sa nu existe nimic mai valoros decat sa lucrezi pentru a deveni un comunicator mai eficient. Relatiile sanatoase depind de capacitatea ta de a-ti comunica gandurile, dorintele, nevoile si problemele. Trucul este sa descoperiti cum sa va exprimati in mijlocul marii de emotii care va pot submina rapid cele mai bune eforturi.

Opriti criticile

Atat de multa comunicare implica evidentierea a ceea ce cineva nu face bine. Rezultatul final al unor astfel de atacuri ? Un partener defensiv si, in cele din urma, disparitia unei relatii. In loc sa fii critic, concentreaza-te pe consolidarea pozitiva a partenerului tau, si ofera critici constructive atunci cand vine vorba de lucruri care ar putea fi imbunatatite. “Vanessa” se straduieste pentru asta atunci cand sotul ei ii ofera un masaj:

“Apreciez intr-adevar ca sotul meu doreste sa-mi rezolve stresul din corp, dar nu este un terapeut de masaj. Este usor sa vrei sa spui, ‘Nu face asta’ sau, ‘Asta nu se simte bine’ si doar il las sa se opreasca cu totul. Dar stiu ca il va descuraja. Deci incerc sa dau feedback, cum ar fi: ,,Ai putea face asta doar in acest loc si cu mai multa presiune?” sau, ” Asta s-ar simti si mai bine cu baza mainii in loc de varful degetelor. ,,De obicei, oamenii tind sa faca placere, asa ca o indrumare scrisa cu atentie tinde sa obtina rezultate.”

Fiti dispusi sa primiti feedback

Comunicarea trebuie sa fie o strada cu doua sensuri. Daca te astepti ca partenerul tau sa te auda, atunci trebuie sa te faci vulnerabil la orice reactie, in special la nevoia de a reflecta din nou ceea ce ai spus. Nu uitati, exista trei aspecte ale oricarei probleme dintr-o relatie: perspectiva dvs., perspectiva partenerului dvs. si adevarul. Esti un jucator in ceea ce se intampla si trebuie sa fii deschis si disponibil pentru modul in care partenerul tau vede aspectele, inclusiv rolul tau.

Jucariile sexuale intaresc notiunea de “cuplu”

Credinta ca vibratoarele si alte jucarii sexuale sunt inlocuitori ai unei vieti sexuale sanatoase si active cu un partener nu este tocmai invechita. De asemenea, este complet neadevarata. Jucariile sexuale sunt concepute pentru a va intensifica viata sexuala si pentru a o imbunatati, indiferent daca sunteti sau nu intr-o relatie sexuala cu cineva care face asta. Nu vorbim doar despre modul in care o senzatie minunata duce la cunostinte utile despre propriul dvs. raspuns sexual. Jucariile sexuale pot fi complet incorporate in jocul cu partenerul, ca o modalitate de a explora impreuna senzatii noi. A presupune ca partenerul tau este de acord, adaugarea de jucarii sexuale in repertoriul tau poate insemna un sex mai bun si mai satisfacator pentru amandoi. Cumpara jucarii sexuale de pe https://placereshop.ro/ , unde gasesti o gama larga de produse din care poti sa iti alegi ceva pe placul tau si al partenerului!

Fii prezent si implica-te!

Nu va faceti griji pentru ce veti spune sau cum veti raspunde in timpul conversatiilor intamplatoare sau critice cu partenerul. Ascultati si dati semnale non-verbale ca sunteti cu adevarat implicat – cum ar fi mentinerea contactului ocular. Demonstrati ca ascultati intr-adevar, reflectand inapoi urmatoarele: Te inteleg pe deplin? Te aud clar? In mod similar, validati sentimentele partenerului: “imi pare rau sa aflu ca esti atat de suparat sau pot vedea de ce esti atat de suparat”.

Luati o pauza daca e necesar!

Unele conversatii pot fi intense si, uneori, este mai bine sa nu spunem nimic deloc. Asta nu inseamna, totusi, ca ar trebui sa incetati sa rezolvati problema. Stii ca este bine sa spui: ,,Pot sa ma intorc cu tine? Va trebui sa ma gandesc la asta “, deoarece un partener ar trebui sa aprecieze ca doriti sa procesati totul. Asigurati-va, totusi, ca revizuiti conversatia la un moment adecvat si intr-o perioada de timp rezonabila.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Modalitati prin care iti poti imbunatati viata amoroasa