Modalitatea perfecta de a scapa de umiditatea crescuta din baie

O ventilatie baie corespunzatoare, este extrem de importanta avand in vedere faptul ca aceasta este incaperea din casa unde gradul de umiditate este extrem de mare. Umiditatea in casa, este buna atata timp cat se pastreaza la anumite valori, insa in baie, clar sunt depasite aceste valori.

Umiditatea in exces poate duce la aparitia mucegaiului si a germenilor, acestea fiind daunatoare sanatatii omului. Desi nu este ca si cand am petrece jumatate din zi in baie, este important sa ne protejam sanatatea pe cat de mult posibil. In plus, mucegaiul odata ce-si face aparitia va arat extrem de urat.

Cea mai buna solutie pentru a diminua considerabil nivelul umiditatii din baie, este sa utilizati un ventilator baie de cea mai buna calitate. Principiul este unul foarte simplu, acesta fiind compus dintr-un motor si o elice care au rolul de a evacua aerul din interior catre exterior.

In mod clar cea mai mare problema cu umiditatea este in baile de la bloc, deoarece exista foarte multe tipuri de apartamante unde baile nu sunt prevazute cu geam exterior acest lucru fiind imposibil prin constructia imobilului. Exista intr-adevar acea gura de aersire, insa din punctul meu de vedere este complet ineficienta.

In aceasta situatie m-am aflat ani de zile, timp in care m-am confruntat constant cu problema umiditatii, implicit si cu mucegaiul pana cand m-am hotarat sa aplic tavan fals mascand efectiv tavanul fiind satul sa il tot renovez an de an. Evident ca aceasta solutie nu a fost deloc eficienta, deoarece din cauza gradului ridicat de umezeaza, acel tavand fals a inceput sa se lase, sa se dezlipeasca.

Din vorba in vorba cu un prieten, i-am explicat problema iar acesta mi-a sugerat sa achizitionez un ventilator pentru baie. Foarte multi ani m-am confruntat cu aceasta problema si niciodata nu m-am gandit la aceasta solutie extrem de banala.

Fiind sfatuit de carte acesta, imediat ce am ajuns acasa am accesat site-ul celor de la JulienExpert.ro, un magazin online dedicat pentru casa, un magazin online cu tot felul de produse pentru ventilatie casa, ventilatie industriala plus diverse accesorii pentru aceastea, dar si diverse produse pentru iluminat, incalzire, climatizare si diferite alte electrice.

In materie de ventilatoare pentru baie, aici am gasit o gama extrem de variata de ventilatoare Vents, zeci de produse la preturi extrem de avantajoase, calitatea fiind cu mult superioara multor altor produse de pe piata.

Evident ca nici nu am stat pe ganduri si am achizitionat unul, dar nu inainte de a verifica cu mare atentie detaliile si specificatiile, astfel incat sa fie produsul perfect pentru nevoile mele.

In functie de nevoie, va puteti alege ventilatorul perfect in functie de putere, de dimensiuni, de nivelul de zgomot, cu sau fara jaluzele, cu sau fara timer, cu sau fara senzor de miscare ori de umiditate, de perete, tavan sau fereastra si asa mai departe.

Personal sunt extrem de multumit de ventilatorul pe care l-am achizitionat si chiar isi face treaba extrem de bine. Recomand tuturor celor care au probleme cu umiditatea in baie sa isi achizitioneze un astfel de aparat Vents si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro