Moda pe iPhone – aplicatii pentru femei

A trecut vremea cand dadeam beep ca sa fiu sunata si cand ma suparam daca eram taxata, prietenul devenindu-mi pe loc dusman. De asemenea, a trecut vremea cand revistele pentru femei erau mana cereasca si vocea Doinei Levintza era binecuvantarea de duminica dimineata. Acum, tehnologia este la picioarele noastre sau, mai bine spus, la buricul degetelor noastre. Andreeavass.ro iti prezinta cateva aplicatii de moda pentru femei.

Posesoarele de iPhone se pot mandri cu un gadget uber-fashion dar si, in special, cu privilejul de a fi conectate permanent la cele mai recente stiri din moda, colectii si tendinte. Aproape ca nu este retailer sau casa de moda cu traditie in spate care sa nu se fi updatat trendului universal si sa nu fi dezvoltat o aplicatie pentru iPhone.

Majoritatea aplicatiilor pentru iPhone se pot descarca gratuit de pe iTunes sau direct de pe telefonu tau prin App Store. Un simplu Search cu Fashion si lumea modei ti se deschide sub degete.

ZARA Application for iPhone

Pe langa faptul ca sunt foarte activi in retelele sociale, Facebook fiind terenul de joaca favorit al spaniolilor, Zara a dezvoltat o aplicatie completa. Impartirea s-a facut pe categorii de colectii astfel: Woman, Man, Casual si Kid, fiecare mare sectiune deschizandu-se in New This Week, Collection, Look Book si Catalogue.

De apreciat este interesul retailerului pentru lumea virtuala, schimband informatiile din aplicatii la fel de repede precum schimba hainele in vitrina magazinelor.

MANGO Application for iPhone

La fel ca fratii spanioli de la Zara, Mango joaca activ in mediul online. Detinatori ai unui site complex, a unui magazin online si a unui blog permanent ingrijit, Mango a crosetat si o aplicatie pentru iPhone. Deschizandu-se ne ofera imaginea frumoasei Scarlett Johansson urmand ca meniul sa fie dispus orizontal in josul ecranului: Collection, ShopOnline, Mix&Match, Favourites si Stores.

Spre deosebire de Zara, Mango aduce jocul Mix&Match, o aplicatie ce te ajuta in construirea outfit-urilor zilnice folosind piese vestimentare din colectiile Mango. Sistemul drag&drop este amuzant si iti testeaza atat indemanarea cat si aptitudinile de stilist.

Probeaza produse Mango in Cabina de Proba.

CHANEL READY TO WEAR CRUISE Application for iPhone

Coco ar fi fost mandra de a sa casa de moda lasata mostenire lui The Kaiser ( mostenire creativa, sa nu se inteleaga gresit ). Chiar puternic impamantenita in imaginea unei case cu traditie, Chanel a inteles importanta prezentei acolo unde publicul exista si a dezvoltat aplicatia pentru iPhone.

Aplicatia Chanel pe care am ales sa mi-o instalez este dedicata colectiei Cruise 2010/2011. Incredibil de incitanta si creativa, aplicatia ne transpune in lumea Chanel si luxul de la Saint Tropez. Un video de la Saint Tropez, Looks and Accessories, Chanel News si Store Locator este meniul cu care Chanel ne delecteaza. Ah, si din rubrica Chanel News tocmai am aflat ca Liberation, cotidianul francez, l-a invitat pe Karl Lagerfeld sa fie “redactor sef pentru o zi”. Alez Alez Karl!

STYLE.COM Application for iPhone

Daca Vogue este Biblia Modei, Style.com este liturghia pe care Conde Nast o tine in online. Nu exista un site care sa prezinta mai sistematic o arhiva completa de colectii, review-uri si alte minuni din moda. Norocul este ca avem privilegiul sa fim permanent informate prin aplicatia Style.com pentru iPhone. Sub sloganul “Style.com – See Fashion First”, avem Style Videos, Fashion Shows ( cu o arhiva impresionanta clasificata pe sezoane si designeri ), Parties, Look of the day, Men’s Fashion si Style File Blog.

Alte case de moda sau retaileri ce au dezoltat aplicatii pentru iPhone: Dolce & Gabbana cu D&G Fashion Channel Winter 2010, Polo Ralph Lauren Corporation cu Ralph Lauren Collection, Gucci, Hugo Boss, Christian Dior, Victoria’s Secret, Net-a-Porter, Donna Karan etc. Dar si reviste precum: Elle Canada, Elle Shopping Guide, Vogue Stylist, Vogue Nipon, GQ Magazine etc.

Pregateste-te sa faci fata valului de informatie si updatarii permanente cu ultimele tendinte si stiri.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Moda pe iPhone – aplicatii pentru femei