Mobila bucatarie din lemn masiv ?

Avem cu totii in casa mobilier din lemn, sau, mai exact din placaje procesate in fabrica. Diferenta dintre mobila standard si mobila din lemn masiv este vizibila. Cea de-a doua categorie de mobila fiind mult mai durabila, eleganta si… de ce sa nu recunoastem, face parte din categoria de lux. Stim foarte bine ca lemnul masiv este folosit cu precadere pentru mobilierul de living, dormitoare, dar de asemenea, el poate fi folosit si pentru a face mobila bucatarie. Suntem Indigo Mob, producator de articole de mobilier la comanda din lemn masiv, PAL dar si alte materiale, in functie de alegerea dumneavoastra. Si pentru ca vorbim despre mobila bucatarie din lemn masiv, dorim sa parcurgem povestea pe care lemnul o face de la un bustean, la un articol de mobila bucatarie de exemplu.

De la bustean la mobila bucatarie din lemn masiv

In unele ateliere de specialitate se folosesc uneltele utilizate inca de-acum cateva secole pentru a da o eleganta de ne atins mobilei. Aceasta eleganta nu poate fi atinsa prin intermediul prelucrarii computerizate sau prin utilaje. Clasa superioara a mobilei din lemn masiv este data chiar de mana mestesugarului si evident, eleganta lemnului ales.
Dupa ce materia bruta este curatata prin intermediul procedurilor de debitare si sculptare in anumite situatii, este prelucrata pana se ajunge la dimensiunile si formele dorite. Ultimele detalii ale designului sunt create de cele mai multe ori manual. Acest lucru ofera o semnatura unica a fiecarei piese de mobilier, fie ca vorbim de o masa, un dulap, sau un scaun. Evident, in atelierele noastre de productie mobila bucatarie, imbinam tehnologia avansata cu maestria expertilor nostri pentru a va oferi modele elegante ce imbina clasicul cu materiale moderne si durabile.
Motivele pentru care mobila bucatarie din lemn masiv este aleasa de catre clientii cei mai rafinati sunt multe, printre ele enumarandu-se eleganta, rafinamentul, durabilitatea dar si aspectul estetic unic, ce numai acest gen de mobila il poate oferi.

Mobila din lemn masiv – o semnatura a elegantei

Lemnul masiv este utilizat inca din cele mai vechi timpuri pentru a crea elemente de mobila atat pentru palate cat si pentru casele boieresti. In secolele trecute, mobila din lemn masiv era semnatura oamenilor aristrocrati. In prezent, putem gasi toata gama de mobilier, incepand cu mobila bucatarie, pana la dulapuri de hol si paturi create din lemn masiv. Datorita faptului ca in loc de placi PAL sau alte tipuri, este folosit lemnul masiv, rezistenta pieselor de mobilier este mult mai mare, iar din punct de vedere estetic, designul mobilei din lemn masiv poate fi mult mai complex decat la mobilierul din placi PAL, deoarece consistenta lemnului de stejar sau alte esente tari permite forme suple fara a se pierde din rezistenta.
Asadar, pentru cei ce doresc sa se bucure de un aer clasic, vintage chiar, in intreaga casa, de la dormitor, pana la bucatarie, linia noastra de mobila bucatarie este acea completare de care aveti nevoie. Va asteptam pe siteul www.indigomob.ro pentru a alege designul dorit, sau de ce nu, chiar pentru a ne trimite o schita. Va asteptam!


» Preluat de pe LivePr.ro
Mobila bucatarie din lemn masiv ?