Mituri despre salonul de masaj erotic

Saloanele de masaj erotic sunt adesea privite cu ochi critici de cei din jur datorita numeroaselor prejudecati. Activitatea desfasurata in interiorul acestor spatii este de multe ori inteleasa gresit, totul desfasurandu-se in limite legale. In Romania, au aparut o multime de astfel de locatii in marile orase; de exemplu, Masaj Iulia este un salon de masaj erotic din Timisoara unde clientii sunt incantati de serviciile oferite.

Principalele mituri despre activitatea unui salon de masaj erotic

Exista o multime de neadevaruri care circula in mediul online nu doar despre activitatea desfasurata intr-un salon, ci si despre masurile de igiena. Foarte multi oameni au convingerea ca maseuzele intretin relatii sexuale cu toti clientii, lucru total neadevarat. Relatiile intime sunt strict interzise in interiorul saloanelor. Cu ajutorul tehnicilor de masaj, femeile reusesc insa sa ii duca pe clienti pe cele mai inalte culmi ale placerii. Este adevarat ca o sesiune de masaj se va incheia cu finalizare, dar acest lucru este obtinut doar prin intermediul atingerilor tandre.

Clientii vin la salon pentru a se relaxa, pentru a uita de grijile cotidiene, pentru a-si redescoperi senzualitatea si pentru a se bucura de momente erotice in compania unor femei frumoase. La salonul de masaj Iulia, fiecare client este asteptat intr-un cadru intim unde va avea parte de o experienta extraordinara.

Salon de masaj erotic din Timisoara | salon de masaj Iulia | Masaj-Iulia.ro

Salon de masaj erotic din Timisoara

Un alt mit este legat de contactarea diverselor boli. Atat timp cat raporturile intime sunt interzise, riscul de imbolnavire este inexistent. In plus, suprafetele sunt atent curatate si dezinfectate dupa fiecare client, igiena fiind extrem de importanta pentru echipa de la Masaj Iulia.

Frecventarea unui salon este vazuta ca o abatere de la normele obisnuite, iar clientii sunt de multe ori blamati de societate. Acesta este si motivul pentru care multi barbati evita sa treaca pragul unui astfel de salon. Confidentialitatea este insa foarte importanta, iar echipa de la Masaj Iulia se asigura in mod constant ca identitatea clientilor nu este dezvaluita.

Conform informatiilor pulicate pe site Masaj-Iulia.ro, clientii au parte servicii complexe de la masaj erotic topless si pana la masaj erotic nud, masaj erotic cu 2 fete (show erotic) sau masaj erotic cu jacuzzi si sampanie.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Mituri despre salonul de masaj erotic

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro