Ministerul Educatiei Nationale si Minimax invita copiii sa recicleze

Ministerul Educatiei Nationale si postul de televiziune pentru copii Minimax (parte a grupului de televiziuni Chello Central Europe) deruleaza, in perioada 23 martie – 5 mai, campania educativa Minimax invata copiii sa recicleze

Programul se desfasoara in toate scolile primare si gradinitele din tara si are ca obiectiv constientizarea si responsabilizarea sociala privind reciclarea deseurilor si protectia mediului. În cadrul acestui program va fi organizat un concurs care antreneaza creativitatea celor mici. Acestia sunt invitati reconstruiasca din materiale reciclabile personajele pe care le indragesc (Mini, Max, Cutulache si Pisicuta). Odata realizate, copiii, parintii sau profesorii vor trimite o poza cu lucrarea lor pe adresa www.facebook.com/minimaxromania.

Castigatorii vor fi alesi dintre cei care vor strange cele mai multe like-uri si vor avea cele mai creative si complexe lucrari. Premiile oferite consta in 50 de biciclete, 80 de enciclopedii si 75 de soft-uri educationale. Cea mai buna lucrare realizata are sansa de a cuceri premiul special – o vizita a celor patru personaje Minimax la scoala sau gradinita castigatorului.