Mihai Margineanu: “Trebuie sa mai iau lectii de actorie!”

martie 13, 2014

Artistul are un program extrem de incarcat. Au inceput filmarile pentru sezonul 6 al celui mai difuzat serial din ultimii 10 ani, “Las Fierbinti”.

“Pentru ca serialul Las Fierbinti este noua rampa de lansare a viitorilor mari actori de comedie, ma straduiesc ca muzica sa se ridice la nivelul lor. “

Mihai Margineanu trebuie sa se conformeze unui ritm accelerat de viata, pentru a-si asigura statutul de artist total. Ziua filmeaza, seara se pregateste in materie de actorie cu Mihai Bogdan Bobonete si Catalin Neamtu, noapte sustine nenumarate concerte in tara, iar in timpul liber compune un calup nou de piese pentru noul sezon, el asigurand coloana sonora a serialului.

“E nevoie sa mai iau lectii de actorie ca sa pot face fata pe platou partenerilor mei Cuzin Toma si Adi Vancica. Facem tot ce ne sta in putere ca sa nu pierdem timpi pretiosi, la filmare.”, declara artistul.

Urmatorul concert il va sustine in Club Live (ex Why not), din Bucuresti, unde sunt asteptati toti fanii cantaretului, incepand cu ora 22:00, iar in deschidere va canta trupa The dAdA, finalista a concursului Eurovision.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro