Mihai Georgescu (Bere Gratis) la Magic FM: Intai am colindat-o pe Liana si apoi am cerut-o de sotie

Mihai Georgescu si Marius Bob de la Bere Gratis au fost luni invitati in studioul Magic FM – Radioul lui Mos Craciun, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica, realizat de Liana Stanciu si Raul Brebu. Cei doi artisti au participat la Batalia Hiturilor si au cantat in direct pentru ascultatorii Magic FM colindul „O, ce veste minunata!”. Cei doi invitati au povestit ca mergeau la colindat atunci cand erau mici si le-au impartasit ascultatorilor cateva amintiri din timpul sarbatorilor de iarna.

„In blocul in care am locuit in copilarie, cu un etaj mai sus, statea profesorul Ciurea, un mare teolog. Asteptam cu nerabdare Sarbatorile ca sa-l colind pe acesta, pentru ca el imi oferea intotdeauna 50 de lei, in timp ce toata lumea dadea cate cinci lei”, le-a povestit Mihai ascultatorilor Magic FM, adaugand ca intotdeauna cheltuia repede banii stransi din colindat.

La randul sau, Marius Bob si-a adus aminte de momentele in care colinda impreuna cu prietenii din copilarie, in Gherla, orasul sau natal.

Provocat de Raul Brebu, Mihai a marturisit ca nici Liana Stanciu nu a scapat necolindata. „Am inceput prin a o colinda si apoi am cerut-o”, a declarat el in gluma.

Cei doi artisti au cantat live colindul „O, ce veste minunata!” si le-au urat ascultatorilor Magic FM sarbatori fericite impreuna cu Radioul lui Mos Craciun.