Mihai Dragomir reinventeaza antrenamentul de fitness

Vreti sa aveti un fizic frumos lucrat, sa scadeti in greutate, sa mariti masa musculara, sa va tonifiati. Odata ce v-ati hotarat ca 'de maine' veti face sport, v-ati gandit si la un interval de timp in care rezultatele dorite ar trebui sa apara.
O parte dintre dvs. veti incepe sa exersati la o sala de fitness, dupa propria inspiratie a zilei, sau veti copia ceea ce lucreaza vecinul de bicicleta care are ceva mai multa experienta decat dvs., sau pur si simplu veti lua la rand toate aparatele salii, multumiti ca ati facut un sport complet.
Dar ce veti zice cand dupa o luna rezultatele inca n-au inceput sa se vada? Cum se poate sa faceti febra musculara, sa transpirati cate doua tricouri la sala si totusi sa nu se vada nici un rezultat?
Este foarte important ca va miscati, alergati sau pedalati. Dar conteaza doar miscarea in sine, sau va intereseaza sa obtineti transformari evidente ale corpului dvs.?
Mihai Dragomir - your Personal Fitness Trainer - va garanteaza rezultatele dorite! Cu Mihai Dragomir corpul dvs va arata exact asa cum vreti!
www.mihaidragomir.ro lansat astazi, este pentru dvs. o mana de ajutor in cautarea corpului perfect, avand o experienta personala de mai bine de 15 ani in fitness-ul romanesc si international ca antrenor de fitness si arte martiale, precum si intructor de kick-boxing, Mihai Dragomir va ofera programe de antrenament flexibile si personalizate pentru nevoile fiecaruia.
Garantia si siguranta rezultatelor, precum si a calitatii serviciilor oferite de Mihai Dragomir ca Personal Fitness Trainer, o reprezinta prezenta sa permanenta in cele mai importante sali si cluburi de fitness din Bucuresti, recomandarile clientilor, sportivilor si cursantilor cu care a lucrat de-a lungul carierei sale. Si daca acestea nu vi se par a fi suficiente, trebuie sa stiti ca Mihai Dragomir este 'Model si Specialist in pregatire fizica, fitness si arte martiale Men's Health'. E de ajuns sa va doriti un alt corp si Mihai Dragomir, va va modela dupa cum ati visat.
'Evident nu sunt singurul Personal Fitness Trainer care ofera servicii de genul acesta, dar mizez foarte mult pe experienta practica dobandita si pe rezultatele obtinute ce se pot demonstra', declara Mihai Dragomir.
Care este asadar mesajul pentru cei dispusi sa lucreze cu un adevarat antrenor personal in speranta de a obtine rezultate si beneficii reale? 'Vino sa incerci cele mai variate si moderne tipuri de antrenament pentru a realiza diferenta! Fii in trend cu doua cele mai noi cursuri: Cardio MIX! si FIT-FIGHT MUSIC-LIGHT!', declara Mihai Dragomir.
'Mihai Dragomir este antrenorul care reuseste intradevar sa te mobilizeze si sa te motiveze spre atingerea rezultatelor propuse. Orele lui de curs sunt intotdeauna un show grozav!', declara unul dintre cursanti.
Fitness-ul practicat sub indrumarea unui Personal Fitness Trainer ar trebui, fara doar si poate, ca dupa o anumita perioada de timp, sa aibe rezultate vizibile. Cum stau lucrurile cand acest fapt nu se intampla?
'Tipul de antrenament standard il efectuez la cursurile dedicate grupurilor de persoane care doresc sa-si antreneze sistemele cardio-respirator si cardio-vascular. In schimb, la lectiile individuale antrenamentul trebuie sa il personalizez in functie de nevoile si posibilitatile fiecaruia, de bagajul genetic si de perioada de timp in care clientul si-a propus sa realizam transformarile. Principala mea preocupare pentru cei cu care lucrez este obtinerea unui tonus muscular vizibil si arderea stratului adipos', declara Mihai Dragomir.
'Datorita serviciilor mele deosebite, flexibile si de calitate, clientii, fie personalitati, persoane publice, oameni de afaceri, sportivi, sau persoane din cele mai obisnuite, vin cu drag la sedintele mele de antrenament si pleaca intotdeauna multumiti de rezultatele atinse', declara Mihai Dragomir.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro