Microsoft a reparat eroarea din Internet Explorer

Într-un update lansat în data de joi, 1 mai, la ora 10:00, Microsoft a reparat eroarea din Internet Explorer, cea care a lăsat browserul vulnerabil în toate versiunile de Internet Explorer, chiar şi cea care rulează pe Windows XP.

Eroarea a afectat versiunile de la 6 până la 11 de Internet Explorer, eroare care permitea instalarea unui program străin pe calculatorul personal ce putea să fure date personale sau să preia controlul calculatorului.

Firma de securitate FireEye, cea care a descoperit eroarea acum cinci zile, a anunţat că a fost o eroare care avea ca ţintă instituţii financiare şi de apărare care foloseau versiunile 9, 10 şi 11 de Internet Explorer. Cu toate acestea, update-ul Microsoft a reparat eroarea din toate versiunile de Internet Explorer.

Dustin Childs, seful securităţii companiei Microsoft a anunţat că “Majoritatea utilizatorilor au activată opţiunea ca browserul să instaleze update-ul singur”. Acesta a mai adăugat: “Daca nu sunteti siguri de faptul că browser-ul îşi face update singur, acum este momentul să activaţi această opţiune”.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro