Microsoft Office cea mai bine vândută aplicație în Apple Store

martie 28, 2014

După doi ani de zvonuri, Microsoft a lansat în sfârsit seria de aplicații Office pentru iPad. În ciuda faptului că a durat atât de mult, utilizatorii nu par să fie deranjați, aplicația devenind cea mai bine vândută în Apple Store în mai puțin de 12 ore de la lansare.

Noul MS Office a fost prezentat la o conferință de presă exclusivă de către CEO-ul Microsoft Satya Nadella. Software-ul Office păstrează aproape toate funcțiile analogice care sunt incluse în versiunea de PC. Documentele vor fi salvate în sistemul de stocare Microsoft OneDrive, iar aplicația va permite mai multor persoane să editeze sau să facă modificari in cadrul documentelor.

Practic, MS Office nu vine ca un întreg ci sunt trei aplicații separate: Word, Excel si PowerPoint. Ele vin inițial gratis, dar limitează posibilitațile de utilizare. Asta înseamnă doar citirea de documente Word sau vizualizarea de prezentări PowerPoint.

Pentru a debloca toate facilitațile pe care le pot oferi aplicațiile, va trebui sa vă abonați la un plan lunar Office 365.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro