Mickey Mouse revine pe micul ecran

martie 13, 2013

Disney a anuntat ca pregateste o relansare pe micul ecran al celui mai popular personaj al sau, Mickey Mouse, care va fi protagonistul unei noi serii de desene animate.

Noua serie de 19 episoade va debuta pe in 28 iunie pe Disney Channel , dar si online pe Disney.com. Intr-o scurta avanpremiera a seriei de pe site-ul Disney, Mickey si Minnie lucreaza la o cafenea din Paris. Totul merge bine pana cand ceva neasteptat se intampla. Celebrul croissant frantuzesc, un punct forte al cafenelei, nu se mai gaseste, iar stocurile sunt pe terminate. Mickey pleaca intr-o misiune plina de aventuri in cautarea sursei produsului de care cafeneaua are nevoie pentru a redeveni locul la care parizienii si turistii sa poposeasca bucurosi.

In fiecare dintre cele 19 episoade, Mickey si Minnie vor avea aventuri prin diverse orase din lume. Dupa Paris, va fi New York, Santa Monica, Tokyo, Beijing, Venetia sau chiar Muntii Alpi. Seria va face cu siguranta deliciul copiilor si va reusi sa impropspateze imaginea celebrului personaj al desenului animat.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro