Metropolis Print este sponsor oficial al Turului Ciclist al Sibiului 2016

iulie 6, 2016

În perioada 6 – 10 iulie 2016 se desfășoară cea mai importantă competiție ciclistă a Transilvaniei, o competiție ajunsă la cea de-a șasea ediție. De la an la an, turul crește în valoare și atrage o serie de echipe străine, anul acesta aliniindu-se la start 18 formații din 12 țări. Urmează zile de spectacol ciclist în Sibiu și în zonele învecinate, iar Metropolis Print, o companie de tradiție în producția de echipamente sportive personalizate profesionale pentru ciclism, susține evenimentul în calitate de sponsor principal.
Colaborarea dintre Metropolis Print și Turul Ciclist al Sibiului este una de tradiție, compania fiind pe lista susținătorilor încă de la prima ediție.
Turul Ciclist al Sibiului 2016 debutează în 6 iulie prin Prolog, o cursă individuală de contratimp desfășurată pe un traseu de 2,2 km pe străzile centrului istoric al Sibiului, cu punct de start și de sosire în Piața Mare. Traseul este unul spectaculos care pune la încercare abilitățile rutierilor, în special adaptabilitatea la diferite suprafețe de rulaj. Pavajul din beton alternează cu asfaltul și cu pavajul de piatră, ceea ce va presupune ruperi de ritm, dar și o atenție sporită la stabilitatea pe două roți.
Cicliști vor fi testați și la capitolul anduranță în etapa a doua când vor trebui să parcurgă un traseu de 231 km. Organizatorii au ales acest traseu pentru a ridica noi provocări rutierilor și pentru a crește gradul de spectacol al cursei. Urcările, cățărările și coborârile rapide vor aduce, cu siguranță o serie de elemente surpriză care pot influența decisiv clasamentul final.
Noutatea acestei ediții este contratimpul individual din jurul Bâlea Lac pe un traseu de 7,5 km. Cățărarea de pe acest traseu va fi una spectaculoasă care va stârni, cu siguranță, interesul pasionaților de ciclism.
În cadrul acestui spectacol ciclist ajuns la o popularitate internațională în doar cinci etape, Metropolis Print și brandul propriu de echipamente sportive profesionale personalizate Ballan Sports Wear va oferi tricourile câștigătorilor în fiecare etapă. Mai mult, în etapa a doua compania este sponsorul principal de pe tricoul galben, acordat liderului clasamentului după cea mai lungă fază a turului, cei 231 de km de anduranță.
Despre Metropolis Print și Ballan Sports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată. Brandul propune și o colecție profesională destinată exclusiv cicliștilor. Aceștia cor regăsi în Gama OPT, echipamente de ciclism care asigură raportul optim între confort și susținerea performanței.

Foto: Prezentarea echipelor (Calin Muresan) 6 iulie 2016

» Preluat de pe LivePr.ro - Metropolis Print este sponsor oficial al Turului Ciclist al Sibiului 2016

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro