Mesaj primit de la bunica moarta de 3 ani: „Veghez asupra voastra!”

octombrie 17, 2014

O familie din Marea Britanie a trait surpriza vietii ei dupa primirea unui mesaj misterios de pe numarul bunicii, decedata in anul 2011, la varsta de 59 de ani. Femeia fusese ingropata impreuna cu telefonul mobil si, pentru a trece mai usor peste pierderea suferita, membrii familiei obisnuiau sa trimita mesaje pe numarul acesteia.

Au ramas surprinsi insa cand au primit si un raspuns de pe numarul respectiv: „Veghez asupra voastra! Veti trece peste asta, totul va fi bine”. Nepoata doamnei Emerson, Sheri, a fost socata la citirea mesajului. „Bineinteles ca nu m-as fi asteptat la un raspuns, noi ii trimiteam mesaje doar din obisnuinta, pentru ca ei ii placea sa poarte discutii prin SMS”, a declarat aceasta.

Dupa moartea femeii, la insistentele familiei, compania telefonica O2 a promis ca va scoate numarul din uz. Cu toate acestea, numarul a fost reutilizat si alocat altei persoane. Oficialii companiei au precizat ca regreta situatia creata si vor depune toate eforturile pentru a ajuta membrii familiei sa treaca peste acest incident neplacut.

Sursa: Daily Mail

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro