Mesaj de dragoste cusut pe pielea unui caine viu

octombrie 1, 2014

Un tanar polonez, student la Medicina Veterinara, a fost aspru criticat dupa ce a postat pe Facebook o fotografie cu una dintre „operele” sale. Acesta a cusut mesajul „I LOVE YOU” (TE IUBESC) pe pielea unui caine viu, in cadrul unei operatii de rutina efectuate pe un patruped.

Conform publicatiei The Telegraph, tanarul a postat imaginea pe reteaua sociala si i-a dedicat mesajul prietenei sale, pe care a etichetat-o in postare. Majoritatea prietenilor sai au fost socati de gestul baiatului, numindu-l „grotesc” si „non-etic”. Fata careia ii era adresata declaratia a fost insa impresionata, considerand ca tanarul a facut doar o demonstratie a talentului sau, de care poate da dovada in situatii de urgenta.

Andrzej Koncicki, directorul departamentului de studii veterinare din cadrul Universitatii unde invata baiatul, a declarat ca a initiat o investigatie in acest caz. „Nu este un lucru rau sa declari ca iubesti o anumita persoana, dar sa faci acest lucru folosindu-te de stomacul unui animal pare intr-adevar un comportament imoral si non-etic din partea unui student la medicina veterinara”, a adaugat acesta.

Investigatiile vor stabili circumstantele acestui incident, avand in vedere faptul ca Universitatea desfasoara un program prin care tinerii studenti au dreptul de a-si testa cunostintele, sub supraveghere, in cazuri practice in folosul comunitatii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro