Merita sa inchiriezi un apartament de lux in centrul Bucurestiului?

Evident, fiecare isi doreste sa locuiasca intr-un apartament care sa ii ofere tot confortul din lume si unde sa se poata simti acasa, insa majoritatea dintre noi tinem cont de costul de inchiriere sau de achizitie al unui astfel de apartament, asadar, ajungem sa facem compromisuri. De regula, compromisurile se fac in ceea ce priveste zona si in loc de inchiriere apartament central 3 camere Aleea Circului, ajungi sa inchiriezi un apartament undeva in sudul Bucurestiului, departe de toate punctele de interes.

Este adevarat, inchirierea unui apartament de lux poate sa fie extrem de costisitoare, insa cat de mult merita sa faci o astfel de investitie?

Cu siguranta merita. Desi vei plati cu 1, 2, 300 de euro mai mult pe chirie, beneficiile pe care le ai daca inchiriezi un astfel de apartament sunt vizibile si pot sa genereze o multime de economii:

  • Ai la dispozitie o multime de magazine. Prezenta centrelor comerciale in apropiere este esentiala, deoarece in felul acesta poti gasi produsele ce te intereseaza la preturi destul de mici. Daca locuiesti intr-o zona fara concurenta bogata, vei descoperi ca atat la alimente, cat si la haine si alte produse, preturile sunt cu cateva procente peste cele din zona centrala. Evident, aici vorbim strict despre produsele de calitate superioara.
  • Te bucuri de mobilitate. Daca te decizi sa apelezi la inchiriere apartament de lux central Parcul Circului, te poti bucura de avantajul major ca ajungi oriunde in cel mai scurt timp. Este un mare avantaj faptul ca poti face acest lucru cu mijloacele de transport in comun, ceea ce inseamna economie. Daca lucrezi undeva in centru si trebuie sa ajungi la munca din afara Bucurestiului, vei descoperi ca ai cheltuieli uriase pe benzina. Daca stai in centru insa, poti merge pe jos sau cu mijloace de transport in comun.
  • Ai parcuri si o multime de posibilitati de distractie. Nu sunt de neglijat nici elementele de distractie si de relaxare, care iti pot oferi buna dispozitie de care ai nevoie.Poti face sport in numeroasele sali de fitness din apropiere sau te poti bucura de aerul curat din Parcul Circului, Parcul Tei sau Parcul Plumbuita.
  • Ai la dispozitie o multime de centre spa si de fitness. Sanatatea este deosebit de importanta, motiv pentru care trebuie sa te gandesti frecvent la modalitati prin care poti sa o obtii. Pe langa alimentatie, sportul este un punct esential in acest sens. Zonele centrale iti ofera o multime de centre Spa, sali de fitness si variante moderne prin care poti face sport si te poti relaxa.

Astfel, inchirierea sau achizitia unui apartament in centrul Bucurestiului este o solutie eficienta. Evident, trebuie sa ai buget pentru asta, insa daca ai, cu siguranta este o investitie care merita.