Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team alege SAP pentru a-și crește eficiența atât pe circuit, cât și în afara lui

noiembrie 30, 2023

SAP SE anunță un parteneriat pe mai mulți ani cu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team începând cu 2024, pentru a sprijini dezvoltarea echipei de Formula 1 în domenii-cheie, cruciale pentru a obține avantajul pe circuit.

 

În calitate de partener oficial al echipei, SAP colaborează cu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team pentru a accelera eficiența operațională și pentru a debloca noi cunoștințe privind datele cu scopul de a obține creșteri de performanță. SAP S/4HANA Cloud, Private Edition servește ca bază tehnologică pentru echipă, permițându-i să exploreze modul în care inteligența artificială (AI) și soluțiile cloud de la SAP pot ajuta la informarea și anticiparea deciziilor, la optimizarea resurselor și la consolidarea infrastructurii IT astfel încât aceasta să fie pregătită pentru viitor.

 

Eficiența este pilonul de bază al succesului în Formula 1. Prin urmare, gestionarea provocărilor legate de plafonarea costurilor și optimizarea lanțului de aprovizionare complex al echipei sunt două domenii de interes ale acestui parteneriat. Plafonul de cost al Formulei 1 limitează cât pot cheltui echipele în fiecare sezon, cu sancțiuni severe în cazul depășirii acestuia. Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team plănuiește să navigheze pe acest traseu complex prin utilizarea soluției SAP S/4HANA Finance pentru a aloca, economisi și utiliza mai eficient resursele. Cu tehnologia SAP Business AI încorporată, echipa poate prevedea costurile, poate prezice nevoile bugetare finale și poate optimiza atât lanțul de aprovizionare, cât și articolele stocate.

 

Pentru a-și desfășura operațiunile complexe și inovatoare, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team așteaptă cu nerăbdare să utilizeze SAP S/4HANA Cloud, Private Edition, beneficiind de un mediu cloud sigur și pregătit pentru viitor. De asemenea, echipa poate profita de soluțiile SAP Build și SAP Business Technology Platform pentru a implementa o arhitectură de business transparentă și inteligentă - care să reunească o viziune unică asupra datelor și sistemelor din diverse surse din întreaga organizație. Acest lucru poate duce la reducerea termenelor de livrare pentru componentele critice ale mașinii, ajutând la asigurarea unui flux continuu de piese în timpul weekendurilor dedicate curselor.

 

Formula 1 este unul dintre cele mai inovatoare sporturi din lume din punct de vedere tehnologic, unde progresele incrementale aduc rezultate semnificative. Având în vedere condițiile extreme în care activează echipele de Formula 1, sporturile cu motor oferă o platformă globală pentru a pune în valoare abilitățile și excelența în inginerie", a declarat Julia White, membru al Consiliului Executiv al SAP SE și director de marketing și soluții. Dar, dincolo de performanța din ziua cursei, se întâmplă multe în culise. SAP este mândră să colaboreze cu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team pentru a se asigura că operațiunile sunt la fel de bine puse la punct precum mașinile sale."

 

Acest parteneriat are potențialul de a crea un nou model pentru industria auto. Formula 1 este locul în care se inventează și se prezintă în premieră cele mai recente inovații din această industrie. Împreună, SAP și Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team vor oferi, pe baza experienței lor, noi inovații care vor continua să servească și să modeleze și afacerile altor clienți SAP.

 

Suntem încântați să anunțăm SAP ca partener oficial al Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team", a declarat Toto Wolff, CEO și Team Principal, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Avem o moștenire comună și un angajament comun față de inovație și dezvoltare, ceea ce va contribui semnificativ la performanța noastră pe circuit. SAP este un lider global în domeniul său și nu ne puteam imagina un partener mai bun pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim eficiența în 2024 și mai departe în anii ce vor urma."


Articol furnizat de KomuniK - Comunicate de presa

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro