Meniu select pentru exploratori: gandaci la gratar

martie 19, 2013

Domni eleganti in frac, doamne in rochii de seara, reuniti pentru o serata de gala la un hotel de lux din Manhattan pentru a participa la editia cu numarul 109 a dineului Clubului Exploratorilor. Atmosfera a fost una specifica unui bal al inaltei societati, diferenta fiind data de meniul „exotic” impus pentru eveniment. Chelnerii au servit invitatiilor aperitive cu gandaci, scorpioni sau viermi.

Clubul Exploratorilor a fost fondat in 1904 si este o organizatie profesionala dedicata progresului in tehnicile de cercetare pe teren dar si pastrarii instinctului si dorintei pentru explorare. Printre membrii asociatiei s-au numarat temerari care au deschis drumurile explorarii pe terenuri considerate inaccesibile inaintea lor. Astfel, cei care au intrat in organizatie au fost fie primii care au ajuns la Polul Nord, fie la Polul Sud, fie pe Everest, fie in cel mai adanc punct din ocean. Meniul servit la dineu este doar un element care sa mentina vie dorinta pentru explorare. Niste temerari nu puteau sa manance altceva.

Piesa de rezistenta a meniului „exotic” a fost penisul si fuduliile de tapi, specialitate dupa care exploratorii din club se dau in vant.

Prin preparatele servite in cadrul evenimentului, organizatorii au vrut sa atraga atentia ca omul se mai poate hrani si cu altceva in afara de porc, vita sau pui. Exista o gramada de surse de proteine care, gatite bine, nu mai sunt dezgustatoare, ci chiar foarte bune.

Initiativa Clubului exploratorilor vine dupa ce un studiu recent a aratat ca gandacii ar putea fi solutia pentru eliminarea foametei globale. Fiecare om de pe Pamant are alocate in jur de 40 de tone de gandaci pe care ar putea sa-i consume dupa pofta inimii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro