Memoriile A-DATA si Geil – multipremiate in presa de IT

In numerele din februarie ale revistelor PC Magazine si XtremPC au fost premiate atat memoriile A-DATA cat si Geil. In urma testelor efectuare de cele doua reviste de IT, trei memorii interne si un card de memorie au fost distinse cu premiul “Alegerea redactiei” si implicit alese ca cele mai bune din categoria lor.

Memoriile Geil Ultra II 1 GB PC 2 6400 DC au primit distinctia “Alegerea redactiei XtremPC”. Concluzia testului a fost ca “Geil Ultra II 1 GB – PC 2 6400 DC este un nume care se adreseaza celor ce doresc o configuratie 2x512MB care sa ofere maximum de performanta”. De asemenea, memoriile A-DATA Vitesta DDR2 800 Extreme II 1GB Dual Kit au primit premiul “Nr. 1 IN TOP” XtremPC cu un punctaj de 9.55 si “Alegerea redactiei” in revista PC Magazine cu un punctaj general de 87.45 de puncte. Parerea redactorilor XtremPC a fost ca “Vitesta Extreme isi merita numele pe deplin, performantele sale fiind de-a dreptul ametitoare”. Memoriile Geil Ultra 1GB PC2 8500 DC au primit, de asemenea, premiul “Alegerea redactiei” in PC Magazine cu un punctaj general de 75.53 de puncte. Cardul de memorie A-DATA Turbo Compact Flash 1GB 120X a fost desemnat cel mai bun si implicit a primit distinctia “Alegerea redactiei” in PC Magazine la testul de carduri de memorie CF (Compact Flash).

Premiile obtinute in presa de specialitate vin sa confirme performanta ridicata a memoriilor

A-DATA si Geil. Acest fapt este intarit odata in plus de lansarea noului sistem de operare Windows Vista. Indiferent ca este vorba de suplinirea placii video pentru generarea spectaculoaselor efecte 3D ale interfetei grafice, rularea aplicatiilor si proceselor dependente de o memorie rapida sau a celor mai pretentioase jocuri, memoriile A-DATA si Geil se potrivesc ca o manusa pretentiosului Windows Vista. Sporul de viteza oferit de memoriile A-DATA si Geil comparativ cu alte produse este evident atat in testele sintetice, cat si in practica. (atitudinea.ro)