Mediafax si Orange: un site pe mobil pentru Valentine s Day

februarie 13, 2012

Mediafax si Orange Romania vor lansa, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, o sectiune noua in categoria Timp Liber din cadrul Portalului Orange. Mini-site-ul, ce va putea fi accesat doar de pe telefonul mobil prin Portalul Orange, contine cele mai interesante informatii legate de ziua indragostitilor.

"Accesand aceasta sectiune poti gasi SMS-uri de dragoste pentru partenerul de viata, idei romantice de Valentine’s Day, tehnici de seductie sau horoscopul zilnic pentru cuplu. De asemenea, pe mini-site vei gasi cele mai frumoase maxime si poezii de dragoste, precum si wallpapere sau screensavere gratuite, cu care sa iti personalizezi telefonul mobil", spun reprezentantii celor doua companii.

Aplicatia lansata de Mediafax Mobile Services – divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila, este inclusa in sectiunea Meniu/Timp liber a Portalului Orange pe mobil.

Din 2003, Mediafax – cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti si cel dintai joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, si a lansat prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Orange este lider de piata in Romania cu 10,184 milioane de clienti si venituri de 698 milioane de euro in primele noua luni din 2011.
Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 221 de milioane de clienti pe cinci continente.

 

Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.

Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro