Meciul lui Bute din Candada, in direct la MONEY TV si pe VOYO si in reluare pe ProTV

octombrie 26, 2012

Money TV si VOYO vor transmite in direct pentru Romania, meciul dintre Lucian Bute si Denis Grachev, iar ProTV va difuza meciul in reluare, la o ora la care toti romanii vor fi treji.

Canalele media din Romania au obtinut din partea Euro Box Promotion drepturile de difuzare ale Galei din 3 noiembrie de la Montreal, Quebec, Canada, gala in care, alaturi de Lucian Bute va mai fi prezent si un alt roman, Bogdan Dinu, care se va intalni cu Martel Bahoeli.

Andreea Negru, director editorial Money TV ne-a declarat: "Vrem sa continuam traditia de a transmite astfel de evenimente sportive unice pentru Romania catre telespectatorii romani. Am reusit si de aceasta data să obtinem drepturile de difuzare pentru Gala de la Montreal. Este unul dintre cele mai asteptate momente pentru iubitorii sportului si sustinatorii performerilor romani. Nu-mi ramane decat sa le urez succes pugilistilor nostri”.

In ziua de 4 noiembrie Money TV isi va adapta programele pentru acest eveniment, urmand să difuzeze pe parcursul intregii zile, dar si in zilele premergatoare o serie de editii speciale dedicate galei de la Montreal, editii in care telespectatorii vor putea vedea in exclusivitatea imagini de la pregatirile pentru meci ale campionilor romani.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro