Mecatronic Exclusiv oferă cele mai bune servicii de reparații din România

martie 24, 2023

Dorești să vorbim de cea mai bună reparație mecatronic de care poți avea parte în România? Perfect, atunci te afli în locul în care trebuie. Așază-te comod și pregătește-te, deoarece  în continuare îți vom face cunoștință cu service-ul la care vei putea găsi adevărata definiție a profesionalismului și a calității.

Știm care sunt problemele cu care se pot confrunta șoferii și cât este de greu să ai grijă de toate. Din acest motiv, îți propunem cel mai bun service din România: Mecatronic Exclusiv! Suntem o echipă de oameni muncitori, pasionați și responsabili, care știu exact cum să lucreze astfel încât nici să nu îți mai dai seama că înainte fusese vreo problemă.

Dacă de la noi clientul pleacă mulțumit, atunci asta înseamnă că și noi ne-am făcut treaba exact cum trebuie! Dacă ești în căutare de reparații cutii automate Constanța, atunci noi suntem cei pe care îi cauți!

Descoperă totul despre cel mai bun service din România: Mecatronic Exclusiv

Mecatronic Exclusiv este un service format dintr-o echipă de tehnicieni certificați care se folosesc de cele mai noi tehnologii pentru a-ți rezolva orice problemă pe care o ai cu vehiculul tău. Diagnosticarea acesteia este gratuită, iar pentru întreținere îți vom da chiar noi sfaturi, deci tot ce mai tu de făcut este să îți faci o programare și să ne lași să ne facem treaba ca la carte!

Cei peste 15 ani de experiență și peste 2000 de clienți mulțumiți vorbesc de la sine! Iată care sunt serviciile pe care noi le prestăm cu mare drag:

 1. Schimb ulei cutie automată
 2. Diagnosticare
 3. Întreținere
 4. Reparare
 5. Asamblare
 6. Subasamblare

și prețurile aproximative cu care lucrăm (acestea pot să difere în funcție de cantitatea de ulei folosită, de filtrele utilizate, de tipul cutiei de viteze, etc.):

Marcă Model cutie Preț

RON

Marcă Model cutie Preț

RON

BMW 6HP 1400 BMW 8HP 1600
Audi Multitronic OAVE 8 trepte 1400 Audi Multitronic 7/8 trepte 900
VolksWagen DGS 6 900 VolksWagen DGS 7 700
Mercedes 7 trepte 1200 Mercedes 5 trepte 900

Acesta este semnul tău! Profită de cele mai bune servicii și de cele mai accesibile prețuri, doar la Mecatron Exclusiv! Pentru mai multe detalii nu ezita să ne vizitezi site-ul sau, de ce nu, pe noi personal! Suntem mereu în căutarea celor mai bune metode de a dovedi tuturor de ce suntem atât de buni în ceea ce facem!

Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să te lași pe mâna experților de la Mecatronic Exclusiv!

 1. Începem prin a-ți spune că noi oferim o garanție de 12 luni. Ce alt service mai face asta?
 2. Avem întotdeauna un plan bine stabilit și pus la punct când vine vorba de vehiculul tău: te programezi, diagnosticăm, discutăm despre preț, rezolvăm problema, testăm vehiculul, te poți bucura iar de mașina ta!
 3. Avem peste 2000 de clienți mulțumiți și peste 1500 de vehicule reparate. Nici nu mai vorbim de numărul record de ore lucrate de membrii echipei noastre.
 4. Toți tehnicienii noștri sunt certificați.
 5. Lucrăm doar cu dispozitive moderne și cu tehnologiile de ultimă oră.
 6. Diagnosticarea problemei este total gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți faci o programare pentru acest lucru!

Dacă dorești să ai parte de profesionalism adevărat, atunci ar trebui să apelezi la noi!

Mecatronic Exclusiv este un service care adăpostește o echipă de oameni pasionați de munca pe care o prestează. Acesta este și motivul principal pentru care serviciile oferite de noi sunt unele dintre cele mai profesioniste din această industrie. Nu avem nevoie să îți spunem că suntem cei mai buni, ți-o putem arăta oricând!

Dacă vehiculul dumneavoastră are vreo problemă la cutia de viteze automată, atunci știi bine pe cine trebuie să contactezi! Noi vom fi gata oricând să îți oferim cele mai bune sfaturi, căci avem alături de noi doar tehnicieni experți care folosesc cele mai moderne soft-uri de diagnosticare.

De peste 15 ani de zile prestăm astfel de servicii cu mândrie, iar numărul de clienți mulțumiți vorbește chiar de la sine. Dacă te-am convins în vreun fel și pe tine, atunci nu mai ezita și contactează-ne. Suntem siguri că nu vei pleca nemulțumit de la noi!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Mecatronic Exclusiv oferă cele mai bune servicii de reparații din România

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro