MBA la Universitatea Americana din Skopje Macedonia

UNIVERSITY AMERICAN COLLEGE SKOPJE isi deschide portile studentilor din Romania! Aceasta este printre putinele universitati din Estul Europei cu programe ce au obtinut dubla acreditare internationala: Americana prin Accrediting Council for Business Schools and Programs (ACBSP) si Europeana prin European Council for Business Education (ECBE).

Prestigioasa institutie ACBSP a acreditat atat Scoala de Management si Economia Afacerilor (facultate si master) cat si si alte programe cu implicatii de management din cadrul Scolii de Stiinte Politice; mentionam aici masterul unicat Relatii Internationale si Diplomatie cu Afaceri. Cursurile sunt predate in exclusiv in limba Engleza, folosind modul de invatare Participant Centered Learning Mode care a fost creat si dezvoltat de Harvard Business School, bazat pe studii de caz, proiecte individuale si de grup, predare interactiva, etc. Programul MBA s-a clasat in primele 10 in Eastern Europe, continuind sa-si perfectioneze ofertele cu subiecte interesante si program de cursuri flexibil .
Studentii au access la biblioteca universitatii care contine carti publicate de prestigioasele edituri Pearson Prentice Hall si Mc Graw Hill, precum si la baza de date online EBSCO, care are peste 500.000 de articole, reviste si publicatii din diferite specializari.

Universitatea coopereaza cu profesori din centre universitare renumite dar si cu companii locale si multinationale pentru internships si pentru a crea opportunitati de angajare dupa absolvirea studiilor. Cursurile de master au loc dupa amiaza, Joi si Vineri iar Sambata de dimineata, pentru a nu se interfera cu serviciul cursantului; de asemenea este creata posibilitatea ca proiectele scrise sa fie trimise prin email. Un curs dureaza aproximativ o luna iar prezenta cursantului este necesara de 2 ori pentru fiecare curs.

Raportul calitate pret reprezinta un element atragator, taxele de scolarizare fiind intre 2.600 Euro/an pentru facultate si 4.400 Euro pentru master modelul 4+1, respectiv 5,200 Euro pentru modelul 3+2.

Visitati www.uacs.edu.mk pentru informatii in limba Engleza si www.expateducation.ro pentru informatii in limba Romana.

Informatii suplimentare se pot obtine la uacs.romania@yahoo.com sau 073. 772. 4127.


» Preluat de pe LivePr.ro
MBA la Universitatea Americana din Skopje Macedonia