Mazda3 premiata de nemti

Mazda3 a castigat premiul pentru cea mai fiabila masina la mana a doua in cadrul Raportului de Calitate TUV. Locul doi in topul celor mai bune vehicule la mana a doua in 2008 este ocupat de Mazda2.
Raportul german de calitate include 194 de modele, fiind realizate mai mult de sapte milioane de verificari. Topul are in vedere rezultatele obtinute pe baza a 160 de criterii, printre care sistemul de iluminare, sistemul electric, frane, sasiu, sistemul de evacuare etc. Rezultatele Raportului sunt actualizate si publicate anual, fiind considerate extrem de relevante pentru posesorii de autoturisme din Europa.
Raportul de Calitate TUV 2008 mentine pe primele locuri vehicule ale constructorilor japonezi si germani. Detinatoarea medaliei de aur, Mazda3, are 1,2% rata de defectare in categoria vehiculelor cu o vechime de 2-3 ani, in timp ce Mazda2 are o rata de defectare de 1,4%. Pe locul trei se claseaza VW Golf si Ford Fusion (2,2% rata de defectare), urmate de Honda Jazz (2,3% rata de defectare).
Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania declara: ''Calitatea ridicata si relatia cu clientii reprezinta elementele de baza ale brand-ului Mazda. Faptul ca Mazda a castigat primul loc in Raportul de Calitate TUV dovedeste inca o data viabilitatea strategiei noastre''.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro