Mazda2 este premiata de europeni

La doar doua luni dupa lansare, noua Mazda2 a primit deja mai multe distinctii. Aceste premii internationale pun in evidenta una dintre cele mai de succes lansari ale ultimililor ani. Atat in tari din Europa, cum ar fi Romania, Austria, Danemarca si Croatia, cat si in afara continentului, Mazda 2 se bucura de unele dintre cele mai importante titluri ale industriei auto.
Un premiu special a fost castigat de Mazda2 in Europa Centrala si de Sud Est. 14 jurnalisti auto renumiti din aceasta regiune au acordat modelului distinctia ''Ecobest'', pentru cea mai putin poluanta masina a anului 2007. Principalul motiv care a condus la castigarea acestui premiu este strategia de reducere a greutatii aplicata noii Mazda2, care a permis reducerea masei autovehiculului si, implicit, a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.
Pe langa acest premiu, Mazda2 a fost votata de catre expertii auto, de catre mass-media si de catre public drept Masina Anului in mai multe tari - printre acestea se afla Austria, Croatia si Danemarca. De asemenea, in tara sa de origine, Japonia, noua Mazda2 s-a pozitionat in top. In ceea ce priveste competitia Masina Anului 2008 in Europa, Mazda2 a ocupat locul 2.
Noua Mazda2 se afla si in finala competitiei Masina Anului 2008 in Romania, numarul comenzilor inregistrat dupa SIAB (230 de unitati) plasand-o deja in topul preferintelor

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro