Matrimoniale pentru fantomele singure care bantuie internetul

octombrie 7, 2013

Un site care ofera servicii matrimoniale si-a ales o nisa macabra pe care sigur nu are concurenta. Site-ul se adreseaza spiritelor celor plecati deja de mult de pe aceasta lume. GhostSingles.com promite sa gaseasca jumatatea fantomelor singure care vor sa-si traiasca viata vesnica alaturi de fantoma potrivita.

Cea mai mare provocare a fost crearea pozelor de profil ale fantomelor deoarece spiritele ramase fara corpuri nu apar in poze. Totusi, cu ajutorul tehnologiei spiritele au fost surprinse in poze, dar nu in detaliu, ci doar asa sa se formeze o idee generala. Pentru descoperirea completa este obligatorie o intalnire.

Cautarea site-ului permite identificarea fantomei ideale conform unor criterii care garanteaza gasirea perechii pentru eternitate. De exemplu poate fi selectata afisarea in functie de modul in care a survenit inevitabilul: tragic, misterios, intr-un mod oribil sau brusc.

Pe site exista si optiunea de chat live, ceea ce previne interventia oamenilor pusi pe glume in viata intima de dupa moarte a fantomelor.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro