Master Stone Clean îți oferă servicii profesionale de șlefuire, curățare marmură sau orice alt tip de piatră naturală!

Piatra naturală precum marmura, travertinul, sau granitul reușesc să înfrumusețeze orice locuință. Piatra este folosită atât la interior (pardoseli, blaturi, pereți), cât și la exterior (grădini, pavimente). Însă pentru a-și păstra cât mai mult timp strălucirea, piatra naturală are nevoie de îngrijire periodică. La Master Stone Clean ne ocupăm cu șlefuirea și îngrijirea pietrei naturale. Cu ajutorul serviciilor profesionale de curățare pardoseli, suprafețele tale din piatră naturală își vor recăpăta strălucirea ce le-a consacrat.

Deși cunoscută pentru rezistență, piatra naturală este vulnerabilă la uzura fizică și chimică. Deteriorarea pietrei se manifestă prin apariția unor defecte de suprafață (pătare, decolorare, pierderea luciului, crăpături). Dacă și tu constați că suprafețele din piatră au început să se degradeze, e timpul să apelezi la ajutorul unor specialiști în șlefuirea pietrei naturale. Master Stone Clean îți evaluează suprafața și îți propune serviciile potrivite pentru ca piatra să-și recapete strălucirea.

Servicii complete de șlefuire și curățare piatră naturală

În funcție de gradul de uzură și de tipul de piatră, specialiștii noștri pot stabili cu exactitate metoda de tratament ce trebuie aplicată pietrei. Îți oferim o gamă completă de servicii destinate a reda aspectul inițial al pietrei naturale:

  • Curățarea și decaparea
  • Șlefuirea
  • Cristalizarea
  • Impermeabilizarea
  • Lustruirea

Curățarea și decaparea sunt tehnici utilizate atunci când se dorește îndepărtarea resturilor de chit, adeziv, silicon, rugină sau a lacului de pe suprafețele de piatră naturală. În acest caz utilizăm detergenți speciali pentru îndepărtarea acestor reziduuri.

Procesul de șlefuire marmură sau orice alt tip de suprafață din piatră este cel mai des utilizat. Echipa noastră îl realizează cu ajutorul unui aparat șlefuitor, echipat cu discuri diamantate de durități diferite. Dispozitivul este operat manual și cu ajutorul acestuia se efectuează mai multe șlefuiri consecutive pentru a obține luciul mecanic al suprafeței.

Tratamentele de cristalizare și impermeabilizare se realizează după șlefuire. Cristalizarea constă în acoperirea suprafeței cu un lichid ce conferă duritate și rezistență pietrei. Pentru impermeabilizare aplicăm o ceară specială pentru a preveni pătrunderea lichidelor ce pot dăuna structurii interne a materialului.

Lustruirea este un proces ce sporește impactul estetic al suprafețelor din piatră. Se realizează după impermeabilizare, pentru a da un luciu intens și durabil suprafețelor.

Alege o echipă competentă și cu experiență în șlefuirea pietrei naturale!

La Master Stone Clean am pus bazele unei echipe de profesioniști care știu cum să abordeze fiecare provocare. Procesul de recondiționare al pietrei naturale cere experiență și îndemânare, echipamente speciale și răbdare. Printre clienții satisfăcuți care au apelat la serviciile noastre se numără instituții publice, hoteluri, baruri, restaurante, și proprietari de reședințe private. Iată care sunt principalele noastre avantaje:

  • Echipă de profesioniști cu experiență în șlefuirea pietrei naturale
  • Utilaje de ultimă generație, eficiente în lustruirea oricărei suprafețe
  • Echipă pregătită pentru curățarea pardoselilor de orice dimensiuni
  • Responsabilitate și atenție la detalii
  • Disponibilitatea folosirii alpiniștilor pentru suprafețele verticale si cele la înălțime

Vom lua toate precauțiile necesare pentru ca procesul de șlefuire să decurgă în cele mai bune condiții. Cerințele tale sunt esențiale, astfel încât oferim servicii personalizate pentru fiecare posesor de suprafețe din piatră.

Poți să ne soliciți o cotație și noi vom evalua starea suprafeței tale din piatră. Conferă-i astfel pietrei naturale o strălucire fără  pereche și o viață îndelungată. Apelează la serviciile profesionale de șlefuire și curățare piatră realizate de specialiștii de la masterstoneclean.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Master Stone Clean îți oferă servicii profesionale de șlefuire, curățare marmură sau orice alt tip de piatră naturală!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro