MASOARA-TI COLESTEROLUL GRATUIT in magazinul Dobrogea Fresh din ...

septembrie 17, 2010

Vrei sa iti cunosti nivelul de colesterol? Dobrogea-Benecol te invita sa iti testezi gratuit nivelul de colesterol, sambata, 18 septembrie si duminica, 19 septembrie, la Constanta, in cadrul campaniei de informare “COLESTEROL MARIT? REDU-L IN MOD NATURAL!”. Actiunea de testare gratuita a colesterolului se va desfasura in incinta magazinului Fresh, situat pe Str. Industriei Mici nr.1, intrarea dinspre B-dul Alexandru Lapusneanu, intre orele 11:00 si 17:00.

„Masoara-ti colesterolul gratuit” este o actiune de testare a nivelului de colesterol si de interpretare a rezultatelor. Mai mult, primele 10 persoane care vor fi depistate cu un nivel al colesterolului peste limita normala vor beneficia gratuit de kitul de reducere a colesterolului, ce consta in asigurarea cantitatii zilnice recomandate de paine Dobrogea-Benecol, pe durata a doua saptamani.

Colesterolul marit este unul din principalii factori de risc ce cauzeaza aparitia bolilor cardiovasculare si reprezinta o problema de sanatate publica in Romania. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Romania rata mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare este de 61% din numarul total de decese, fata de 37% in UE si 53% in statele care au aderat recent in UE. In acest sens, Dobrogea Grup, prin grija permanenta fata de consumatorii sai a lansat Dobrogea-Benecol, prima paine de secara din Romania cu esteri de stanoli din plante, ingrediente active cu efect dovedit clinic in reducerea colesterolului.

Actiunea „Masoara-ti colesterolul gratuit” face parte din campania de informare asupra riscurilor colesterolului “COLESTEROL MARIT? REDU-L IN MOD NATURAL!”, sustinuta de Dobrogea-Benecol. Incidenta crescuta a bolilor cardiovasculare in Romania a stat la ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - MASOARA-TI COLESTEROLUL GRATUIT in magazinul Dobrogea Fresh din ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro