Mașinile funcționeaza mai bine cu bateriile auto Rombat

ianuarie 30, 2015

baterii auto Rombat

Iarna este anotimpul în care mașinile au cel mai mult de suferit din cauza descărcării bateriei auto, ori pentru că durata lor de viață este mult diminuată din cauza temperaturilor scăzute și a greșelilor făcute de șoferi atunci când nu le depozitează în condițiile impuse de producători. Cu bateriile auto Rombat, mașina va funcționa mult mai bine și va rezista cu brio modificărilor de temperatură.

Sfaturi de cumpărare și întreținere pentru bateriile auto Rombat

În primul rând, trebuie să știți cum să alegeți bateriile auto Rombat astfel încât să corespundă caracteristicilor mașinii. Niciodată nu se va achiziționa o baterie auto cu mai mult de 30% din capacitatea admisă de fabricant. De asemenea, nicio baterie mai mică decât necesitățile automobilului nu este indicată. În ceea ce privește întreținerea lor, ele trebuie ferite de acizi, baze, săruri, de căldură, umezeală, și se vor depozita în spații închise și uscate. Montarea lor trebuie făcută de o persoană specializată în astfel de servicii, astfel încât să nu se producă acidentări în timpul de fixare.
Magazinul online de distribuire de baterii auto de cea mai bună calitate, Baterix are acum o ofertă specială la bateriile auto Rombat și prețuri ieftine la toată această gamă. Puteți alege bateria care se adaptează cel mai bine modelului de mașină pe care îl dețineți, în funcție de capacitate, curent de pornire, lungime, lățime, înălțime și polaritate.

baterii auto Rombat

Baterix pune la dispoziție doar acumulatori auto calitativi, produsele magazinului aflându-se în conformitate cu toți termenii și condițiile asumate și impuse de furnizor. De asemenea, pentru toate bateriile auto Rombat garanția este 2 ani, în condițiile în care dispozitivul a fost montat în condiții autorizate. Coletele vor fi transportate la client de către un reprezentat Baterix și vor fi livrate în aceeași zi, numai în cazul în care comanda a fost dată înainte de ora 18.» Preluat de pe LivePr.ro
- Mașinile funcționeaza mai bine cu bateriile auto Rombat

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro