Mașini rapide și calitative de decojit cartofi sau alte legume cu coajă tare

Cartofii pot fi gătiți în diferite moduri și toată lumea îi iubește. Deoarece este prezent în aproape toate bucătăriile lumii, orice firme de catering care se respectă, pornind de la cele mai modeste până la acelea care oferă produse de lux gurmanzilor, are această legumă în meniul său. Iar cererea mare de cartofi duce fără îndoială și la multă muncă rutinieră în bucătărie, la mult efort care trebuie alocat pentru a curăța acest tip de legume.

Ai cartofi mulți de curățat? Ia-ți un dispozitiv automat care să se ocupe de asta!

În bucătăria hotelurilor sau a restaurantelor clasice sau tip fast food, poate fi necesar să se curețe o cantitate enormă de cartofi în fiecare zi.

Dacă ai și tu o afacere în care te confrunți cu această provocare, cel mai ușor este să comanzi chiar acum un decojitor de cartofi automat de mare productivitate de la TC Romania Crown Cool care să funcționeze corect și să curețe rapid și frumos fiecare cartof în parte.

Pentru orice unitate HoReCa, mai ales dacă vorbim de un restaurant de lux sau de un mare hotel este impardonabil să existe vreo urmă de coajă pe cartofii pe care îi servești clienților. De aceea, dacă intenționezi și tu să modernizezi bucătăria localului tău, trebuie să ai mare grijă cu privire la ce mașină de curățat cartofi urmează să amplasezi acolo.

Dacă ești proprietar de restaurant, pizzerie, cafenea sau orice altă unitate de servicii alimentare de mare volum, atunci o mașină curățat cartofi profesională, precum acele modele aflate în oferta de pe site-ul tcromania.com este un must have.

Alege dintre variantele de acolo pe aceea care se potrivește cel mai bine unității tale de catering.

De ce sunt atât de îndrăgite echipamentele automate de curățat cartofi?

O mașină electrică de curățat cartofi elimină toate cojile de pe legume, astfel încât personalul din bucătăria profesională să poată începe să gătească, să fiarbă, să coacă sau să prăjească imediat cartofii prelucrați perfect cu o rapiditate uimitoare.

Dispozitivele profesionale de curățat cartofi sunt alimentate cu electricitate și, foarte important, nu sunt de dimensiuni mari, astfel încât sunt ușor de amplasat în orice parte a bucătăriei, după nevoile de moment.

Ideea este să existe acolo și posibilitatea de conectare la rețeaua cu apă curentă și la gura de scurgere, deoarece acest echipament simplu nu doar că decojește foarte bine legumele de coajă, dar și le spală, pentru ca după luarea acestora de către personalul din bucătărie din recipientul de colectare, ele să poată să fie deja utilizate la gătit. Asta fără alte operațiuni prealabile care să trebuiască să fie făcute de angajați și care să fie consumatoare de timp.

Pentru că da, cea mai mare resursă care lipsește într-o unitate HoReCa a fost, este și va fi multă vreme și de acum înainte: timpul.

Gama de mașini de decojit cartofi, păstârnac, țelină sau morcovi face parte din linia de mașini profesionale concepute de către producători special pentru a îndeplini în doar câteva minute o lucrare care ar necesita ore și poate mai mulți operatori, permițând astfel o economie considerabilă de timp.

Sistemul de construcție adoptat face ca aceste echipamente de curățare automată a cartofilor să fie ușor și sigur de utilizat, dar și de curățat, ele fiind special concepute pentru o utilizare profesională intensivă. La fel ca toate mașinile de prelucrare a alimentelor, și acestea sunt construite în conformitate cu reglementările internaționale europene, privind igiena și siguranța ce trebuie să existe în industria alimentară.

Specialiștii au calculat că pentru orice unitate de catering care are mai mult de 50 de locuri, devine pur și simplu o necesitate obiectivă o astfel de mașină de curățat cartofi. Asta să nu mai vorbim despre companiile care produc semifabricate sau produse alimentare pe bază de cartofi!

Tu când ai de gând să îți comanzi un asemenea echipament modern pentru unitatea ta HoReCa?

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Mașini rapide și calitative de decojit cartofi sau alte legume cu coajă tare