“Masinaria” care provoaca orgasmul

Stuard Melory impreuna cu echipa sa din North Carolina au reusit sa creeze un fel de aparat care provoaca orgasmul. Mai exact, este vorba de un montat in corpul femeii, implant care va fi responsabil cu placerile carnale.

Implantul creat de Stuart Melroy trimite impulsuri electronice prin maduva spinarii, stimuland astfel nervii care declanseaza orgasmul. Utilizatoarea va putea controla treptele de stimulare printr-o telecomanda. Astfel, atingerea orgasmului feminin si intensitatea acestuia vor fi optiuni accesibile la apasarea unui buton.
Procedura de montare a implantului nu este foarte complicata, dar pacienta va trebui sa fie treaza pe toata durata procesului pentru ca medicul chirurg sa gaseasca pozitia perfecta pentru a plasa electrozi.

Acest implant le va fi foarte folositor celor care sufera de anorgasmie. Aceasta anormalitate psihologica e mult mai comuna decat ati crede. 43 la suta din femei si 31 la suta din barbati declara ca le este foarte dificil sa ajunga la orgasm.

Dar, dupa spusele multor femei, sexul nu trebuie sa se termine neaparat cu orgasm ca sa fie bun si nu trebuie sa fie neaparat bun ca sa se termine cu orgasm. Conceptia ca orgasmul inseamna totul este gresita, invechita si frustanta atat pentru femeile care au orgasme de dimineata pana seara, atat si pentru cele care nu au parte de asa ceva.

O masinarie care ajuta femeile sa ajunga la orgasm este un cadou divin pentru femeile care au dificultati in  a atinge punctul de intesitate maxima a placerii sexuale.