Masina de spalat verticala un moft sau o necesitate

 

Cand vine vorba de electrocasnice, americanii și europenii sunt diferiți. Când vine vorba de spălat rufe, poate ai observat, că aproape toată America are mașini de spălat verticale, cu încărcare prin partea de sus, în timp ce în Europa mai toată lumea are mașină de spălat cu încărcare frontală.


De ce preferă americanii mașinile de spălat cu încărcare verticală? Care sunt avantajele acestora, în viziunea lor?

 

 

Mai întâi, ca în atâtea alte domenii, e o chestie de orgoliu și de obișnuință. Așa au fost primele mașini de spălat vândute pe teritoriu american, iar cele cu încărcare frontală au fost mașinile venite „din străinătate”. În mod natural pentru ei, americanii au păstrat ceea ce știau deja și s-au opus produselor „non-americane”.

 

Dar nu totul ține de orgoliu și de naționalism. Cu unele lucruri, au dreptate. Există avantaje de necontestat ale unei mașinil de spălat cu încărcare verticală, o gasesti pe emag.ro!

 

 

  • Nu te mai apleci:
  • poate unul dintre cele mai importante avantaje este că nu mai trebuie să te îndoi de șale pentru a băga și a scoate rufele la și de la spălat. Cu atât mai mult, dacă ești o persoană cu probleme de greutate sau una în vârstă, vei înclina spre o mașină de spălat verticală.
  • Poți adăuga haine oricând:
  • chiar și după ce începe ciclul de spălare, dacă ai uitat să adaugi o haină, o șosetă sau un prosop, poți ridica imediat capacul și arunca obiectivul vestimentar în mașină. Ciclul de spălare nu este perturbat cu nimic astfel. E adevărat, multe modele cu încărcare frontală au început să introducă această funcționalitate, dar momentan doar pe modele de top, deci mai scumpe, în timp ce mașinile de spălat verticale au această funcționalitate standard.
  • Ideale pentru spații reduse:
  • mașinile de spălat verticale sunt de dimensiuni mai mici decât cele cu încărcare frontală, astfel că e mai ușor să le găsești un loc în casă, indiferent cât de aglomerată e aceasta sau cât de mică.

Articol original steemit.com

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro