Masatto, un lider pe piata fotoliilor de masaj

Masatto, brand romanesc remarcabil pe nisa fotoliilor de masaj si lider in Europa la capitolul tehnologie, continua sa surprinda publicul interesat cu noi idei, modele si produse competitive. Recenta colectie vine cu 11 fotolii de masaj aparte, mai complexe ca oricand. Dintre acestea sunt si optiuni home use.

Masatto marcheaza mai multe aspecte remarcabile in acest an. Daca in 2014 a lansat sistemul de masare 4D, anul acesta a plusat cu unul din cele mai performante modele de fotolii din lume. Pe numele sau Divina, acest model include doua sisteme de masare.

Noi modele, din care Naos este reprezentativ pentru gama premium

Parte din recenta colectie este si un fotoliu de masaj Naos pe numele sau. Este unul din cele de linie premium. Regasim si la acest model mecanismul de masaj 3D cu 4 role. Rolele sale, cu focus pe partea superioara a corpului, impreuna cu functia de incalzire, vor masa neintrerupt, cat isi doreste fiecare pana cand starea de relaxare a muschilor este resimtita.

Zero gravity, scanare corporala pentru precizia miscarilor, caldura la talie, spate si picioare, precum si masaj ritmic la zona picioarelor sunt o completare a acestui fotoliu de masaj. Naos se bucura si de 88 de perne de aer. Va imbratiseaza tot corpul, cu caldura si maseaza gentil sau viguros, astfel incat rezultatul sa fie cel de rasfat absolut.

Naos este doar un exemplu de fotoliu de masaj desavarsit, ce include tehnologie moderna, intr-o varianta mai stilata, cu un design compact si atractiv.

O locatie mai generoasa, noua casa Masatto

Anul 2020 a marcat pentru brandul Masatto si deschiderea unui noi galerii, o locatie premium din zona de nord a Bucurestiului. Este Casa Masatto, un concept elegant, acelasi gigant Masatto, insa sub o alta prezentare. Asta pentru ca vorbim despre un univers al rafinamentului, cand este pus mai presus de orice starea de bine. A way of life, asa cum este deviza brandului, este noua emblema a echipei.

Casa Masatto gazduieste sute de modele de fotolii, ce pot fi testate, gratuit. Spatiul este unul generos si imbratiseaza acest nou concept cu care isi doreste sa se faca remarcat si mai departe. Misiunea brandului, adusa in fata publicului, inseamna cultul masajului pe care fiecare dintre noi este invitat sa il descopere.

Fotoliile de masaj by Masatto pot fi vizualizate in detaliu in cadrul paginii oficiale, masatto.ro, precum si pe retelele sociale. Alegeti modelul si rezervati-va placerea de a testa gratuit, acasa sau in showroom.

Recent inaugurata in luna octombrie a acestui an, Casa Masatto va asteapta sa ii treceti pragul, pe strada Str. Erou Iancu Nicolae numar 97.

Contact:

+40 735 518 967

contact@masatto.ro

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Masatto, un lider pe piata fotoliilor de masaj