Masaj drenaj limfatic

Ai incercat masaj drenaj limfatic?

Masaj drenaj limfatic (sau Masaj limfatic) este numele folosit intr-un salon de masaj pentru a descrie procesul de eliminare a toxinelor prin masarea corpului. Persoanele care au folosit serviciul de masaj drenaj limfatic intr-un salon de masaj povestesc despre cat de benefica a fost procedura pentru corp.

Recomandam sa faceti masaj drenaj limfatic intr-un salon de masaj din mai multe motive. In primul rand, experienta persoanei care va face masajul. Masaj drenaj limfatic se face doar de experti in masaj. Acest tip de masaj trebuie facut corect pentru a avea rezulatele dorite.

Intr-un salon de masaj veti gasi persoane angajate care au experienta in domeniul de cosmetica corporala. Dupa ani de zile de experienta intr-un salon de masaj, un expert cunoaste corpul uman mult mai bine si devine stapan pe practica de masaj drenaj limfatic.

De ce recomandam un masaj drenaj limfatic?

Alte motive pentru a alege Masaj drenaj limfatic: eliminarea toxinelor printr-o experienta placuta. Intr-un salon de masaj primesti mult mai mult decat sedinta de masaj in sine.

Vei primi sfaturile expertilor in cosmetica corporala, vei povesti si vei auzi povestile altor doamna care au testat diverse tratamente corporale. Nu in ultimul rand de vei bucura de o atmosfera frumoasa si te vei simti ca intre prietene.

masaj drenaj limfatic

Maseuza foloseste anumite puncte in corp pentru a masa si a ajuta corpul sa elimine toxinele. Toxine sunt drenate in sistemul circulator limfatic si apoi eliminate. Acest masaj presupune masarea limfei prin aplicarea unor usoare presiuni asupra zonelor unde se afla ganglionii limfatici.

Zonele de ganglioni limfatici sunt zone cheie din organism unde corpul aduna toxine. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.

Ce trebuie sa stim despre: masaj drenaj limfatic?

De cele mai multe ori ni se recomanda masaj drenaj limfatic atunci cand lucram pentru a slabi cateva kilograme. Acest tip de masaj ajuta la curatirea corpului si este util in timpul dietelor. Veti observa ca atunci cand mergeti in tabara de detox, acolo vi se aplica masaj drenaj limfatic exact ca intr-un salon de masaj.

Alte beneficii demne de mentionat pentru masajul de drenaj limfatic sunt eliminarea aspectului de coaja de portocala si eliminarea apei stagnante din organism.

In felul acesta combatem celulita, obtinem un aspect frumos al pielii la exterior si o regenerare la interior. Doamnele si domnisoarele care folosesc un abonament de masaj drenaj limfatic isi recapata incredere de sine si starea de bine dupa sedintele de drenaj limfatic.

Despre salon de masaj Illieen’s

Illieen’s este un salon de masaj si tratamente corporale din Popesti Leordeni.

Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare.

Pe langa serviciile de cosmetica (manichiura si pedichiura), Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale.

 Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Masaj drenaj limfatic