MARSUL PENTRU VIATA 2006

Filiala Noua Dreapta Timisoara a organizat in data de 4 martie 2006, impreuna cu asociatia Darul Vietii, un mars anti-avort intitulat sugestiv “Marsul pentru Viata”. Participantii au strabatut arterele importante ale orasului, incheind actiunea cu pichetarea unei clinici private unde se comit regulat avorturi. Militantii Noii Drepte au distribuit un numar mare de fluturasi informativi si au aprins lumanari in semn de omagiu adus pruncilor martiri.

Noua Dreapta acorda o deosebita importanta actiunilor anti-avort, declinul demografic in care se afla Romania punand intr-un pericol fara precedent viitorul biologic al Natiunii Romane. Prognozele demografice elaborate de Divizia de Populatie a Natiunilor Unite, date publicitatii in anul 2003, releva evolutii viitoare dramatice pentru populatia Romaniei: o populatie de numai 16 milioane in anul 2050! Suntem deci “programati” de aceasta institutie a Noii Ordini Mondiale sa ajungem in aceasta situatie daca, printr-o mobilizare generala impotriva avortului, nu vom determina stoparea declinului demografic si redresarea nivelului natalitatii.

Noua Dreapta crede in necesitatea unui crestinism militant, prin care sa se restabileasca ordinea morala a societatii, si impartaseste pozitia Bisericii Stramosesti care, cu intreaga ei invatatura dogmatica, morala si canonica intemeiata pe Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie, a condamnat dintotdeauna avortul pe care l-a calificat drept CRIMA CU PREMEDITARE. (NOUA DREAPTA)