Marirea sanilor – cea mai populara operatie estetica

Marirea sanilor este cea mai populara operatie estetica la care femeile apeleaza pentru a se infrumuseta la orice varsta. Probabil ca toate femeile isi doresc sa fie frumoase si sa aiba un corp apetisant, in ciuda faptului ca trasaturile lor naturale nu le ajuta. De aceea, apeleaza la metode artificiale de a se infrumuseta, prin operatii chirurgicale.

Marirea sanilor cu implanturi de silicon

Operatia estetica chirurgicala de marire a sanilor, sau mamoplastia de augmentare se face cu implanturi de silicon. Implanturile pot fi de mai multe tipuri, si se aleg in functie de natura problemei ce trebuie rezolvata sau in functie de dimensiunea de marire.

Tipuri de implanturi siliconice pentru marirea sanilor

Astfel, femeile care doresc o augmentare mamara, pot alege intre mai multe feluri de implanturi siliconice. Exista implanturi care, dupa forma, sunt rotunde, ovale sau anatomice. Si mai exista implanturi cu continut salin (ser fiziologic), cu gel siliconic sau cu un mix intre cele doua.

Ce fel de probleme estetice se pot rezolva prin marirea sanilor

In primul rand, marirea sanilor este procedura chirurgicala la care apeleaza femeile ce vor sa-si modifice dimensiunile si forma sanilor, pentru a le da un plus de volum. Marirea sanilor mai poate rezolva si problema asimetriei sanilor si a sanilor lasati. In plus, marirea sanilor este aproape intotdeauna folosita de persoanele care au fost operate de cancer la san, arsuri, tumorectomii sau alte traumatisme mutilante la nivelul sanilor.

Unde pot face o operatie de marire a sanilor

O operatie de marire a sanilor trebuie facuta alaturi de un doctor specialist in domeniu, acesta este cel care iti recomanda tipul de implant potrivit pentru tine si care iti descrie in detaliu etapele si ceea ce presupune o astfel de operatie. In acest sens, poti apela la o operatie de marire a sanilor cu implanturi de silicon in cabinetul Dr. Jecan, pentru a avea parte de cele mai bune servicii oferite de un medic specialist in chirurgia estetica si reconstructiva.

Controversele neintemeiate ale maririi de sani

Chiar daca in trecut, marirea sanilor cu ajutorul implanturilor de silicon era foarte controversata, acest lucru nu mai este valabil in prezent. Controversele erau datorate asocierii neintemeiate a maririi sanilor cu cauzarea cancerului la san. Astazi, totusi, cercetarile medicale din domeniu au demonstrat ca nu exista nicio legatura intre marirea sanilor cu implanturi de silicon si cancerul.


» Preluat de pe LivePr.ro
Marirea sanilor – cea mai populara operatie estetica