Marii Loji Feminine a Romaniei la Uniunea Masonica Europeana

Delegatia Marii Loji Feminine a Romaniei, cea mai veche Mare Loja Feminina independenta, condusa de Marea Maestra M.L.F.R. a participat la cea de 6 a Conferinta a Uniunii Masonice Mediteraneene .
Intre 22 si 27 Februarie sa desfasurat la Athena lucrarile celei de a 6a Conferinte ale U.M.M. (Uniunea Masonica Mediteraneana) cu tema :
„Francmasoneria vector ale pacii si fericirii contra terorismului si violentei ce ameninta umanitatea”
Marea Loja Feminina a Romaniei este prima Mare Loja a unei tari din Europa centrala a fostului bloc comunist care a fost primita in Uniunea puterilor Masonice Mediteraneene si singura Mare Loja din Romania membra reprezentanta în E.M.E. Spatiul Masonic European
O importanta Delegatie a Marii Loji Feminine a Romaniei condusa de Marea Maestra a Mari Loji Feminine a Romaniei a fost prezenta la la Conferinta U.M.M. organizata de Ordinul Masonic International Delphi in capitala Greciei cu ocazia comermorarii a 80 de ani de la Creaarea acestui Ordin Masonic in 1926.
In cadrul acestor Ceremonii Marea Maestra a Marii Loji Feminine din Romania a semnat Tratate de Recunoastere reciproca si Prietenie intre Marea Loja Feminina a Romaniei si mai multe Mari Loji din spatiul Mediteraneean.
Marea Maestra M.L.F.R. a reinnoit candidatura M.L.F.R., pentru organizarea in Romania a Congresului „CLIPSAS 2007” cu ocazia sarbatoririi a 85 de ani de existenta a Masoneriei Feminine independente pe teritoriul Romaniei. (Marea Loja Feminina a Romaniei)