Mari reduceri in gama de camere video de supraveghere la Ordis

In aceasta perioada a anului, pentru siguranta casei sau afacerii tale, Ordis prezinta o categorie extrem de variata de camere de supraveghere. Impartite in doua mari categorii: pentru exterior si interior, aceste produse se bucura in lunile noiembrie si decembrie a anului 2014 de reduceri speciale, de pana la 20%. Doua dintre aceste camere vor face subiectul prezentarii de astazi.

Pentru camere de supraveghere performante, intra acum in magazin .

Pentru spatii exterioare, se remarca in oferta lunii modelul KYR-673CY20. Acest model de camera de supraveghere cu o rezolutie orizontala de 700 TVL, cu lentila monofocala de 3,6 mm (cu diafragma F 2.0), este una dintre cele mai accesibile solutii din gama sa – ea permite surprinderea unor detalii fine, atat ziua, cat si noaptea. Acest lucru se datoreaza tehnologiei IR (infrarosu) ce se declanseaza automat la valori de sub 0.001 Lux, ce asigura o vedere de pana la 20 de metri (gratie ledurilor performante). Special conceputa pentru a oferi rezultate bune in medii mai putin prielnice, in exterior, camera video KYR-673CY20 opereaza eficient la temperaturi ce variaza intre -10 si +45 de grade Celsius. Dimensiunile sale sunt 216x68x77, la o greutate de doar 450 grame. In aceasta perioada, pretul acestei camere de supraveghere este redus cu 15%!

Pentru interior, din segmentul camerelor de supraveghere profesionale este promovat modelul Dome antivandal NVIP-TC2401D/MPX1.0. De tip IP, cu o rezolutie de pana la 2 megapixeli, de mici dimensiuni, aceasta camera nu iese in evidenta, nu afecteaza in vreun mod design-ul incaperii in care este montata si rezista la atacuri vandalizatoare. Ea poate trimite cu usurinta date catre un dvr sau catre retea. Permite de asemenea accesarea feed-ului camerei (transmisiei in timp real), pe telefon sau pe orice alt dispozitiv mobil conectat la internet. Acum, pretul acestei camere este cu 18% mai mic decat cel de catalog!

La Ordis, ai garantia ca produsele pe care le vezi sunt in stoc, se bucura de livrare in 24h, au garantie de doi sau trei ani; ai suport tehnic asigurat si poti sa primesti banii inapoi in 30 de zile (prin retur). Toate aceste informatii sunt atasate descrierilor din paginile de produs.

Profita de ofertele acestei perioade si investeste intr-un set de camere de supraveghere video de calitate, la Ordis !

» Preluat de pe LivePr.ro
Mari reduceri in gama de camere video de supraveghere la Ordis