Marele Print – Vezi care sunt avantajele unui afis publicitar

Ce este un afis publicitar

Printr-un afis publicitar poti atrage atentia cu usurinta publicului tau tinta, a intregului target. Este cea mai des utilizata tehnica in publicitate. Poti alege unul chiar acum pe comanda de la mareleprint.ro

Acest tip de afis publictar se poate imprima pe doua tipuri de hartie de tip poster, mai exact pe hartie whiteback si hartie blueback.

In primul rand, primul tip de hartie mentionat, adica cel whteback reprezinta un suport specializa de culoare alba evident. Este mata si are un strat protectiv pe o singura parte. Pentru ca are acest strat de protctie, hartia este protejata de razele UV, de zgarieturi sau de rupere, dar este rezistenta si la umiditate.
afis publicitar
La polul opus regasim hartia blueback, o hartie ce are o suprafata alba si versoul albastru, de tip opac. Prin aceasta opactate se permite aplicarea acestui tip de afis publicitar peste alte ostere, si, mai mult decat atat, permite aplicarea pe sisteme de tip display cu iluminare in spate.

Unde se utilizeaza o astfel de tehnica de advertising?

Daca vorbim de hartia pentru afis publicitar whiteback, aceasta este extrem de potrvita pentru posterele de dimensiuni mici si medii, in interior, cat si in exterior. Ca exemplu avem posterele stradale, people stopper, postere indoor si outdoor.

Hartia bluback utilizata pentru afisele publicitare este ideala pentru publicitatea in exterior. Regasim aici drept exemplu reclamele stradale, reclamele din patiile de asteptare ale mijloacelor de transport in comun, sisteme de semnalizare, festivaluri etc.

Poti regasi acest tip de afis publicitar si pe stalpi, pe tabla si pe billboarduri.

Cum poti sa iei legatura cu noi?

Te asteptam cu multe comenzi si solutii pentru proiectul tau prin optiunea de Cere Oferta disponibila pe site-ul nostru mareleprint.ro ; De asemenea, poti plasa comanda ta si prin e-mail, la adresa [email protected]
afis publicitar
Iti vom trimite oferta si propunerea de executie in mai multe tipuri de format, iar tu vei alege cea mai buna varianta pentru promovare!

Scrie-ne acum, fa-te auzit, fa-te vizibil cu ajutorul serviciilor noastre! Marele Print – Printam, nu ne jucam!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Marele Print – Vezi care sunt avantajele unui afis publicitar