Mare Petrecere de 1 Mai la Bucuresti

In perioada 28 Aprilie – 1 Mai 2007, intre orele 11.00 – 23.00 va avea loc un eveniment special pentru publicul bucurestean cu atitudine, Festivalul “1 Mai – Dor de munca’ 2007 care se doreste a fi reluarea la puterea a doua a Editiei 2006, avind acelasi obiectiv: alternativa publica de distractie de buna factura.

Notorietatea de care s-a bucurat Festivalul ‘1 Mai – Dor de Munca’ 2006 prin participarea la eveniment a peste 10.000 de oameni/zi s-a datorat strategiei media avuta in vedere de catre Morgan Enterprise, precum si caracterului exotic al conceptului propus specific sarbatorilor urbane moderne (detalii pe www.DordeMunca.ro ).

MORGAN Enterprise propune petrecerea mini-vacantei de 4 zile (28 Aprilie – 1 Martie)
intr-o atmosfera festiva in mijlocul Bucurestiului departe de aglomeratia trenului de Constanta, de lupta pentru un petec de verde la marginea padurii Baneasa sau de fumul mititeilor la marginea soselei.

Evenimentul este dedicat bucurestenilor, mari si mici, care prefera sa ramina “acasa”, care refuza sa plece doar de dragul de a pleca, celor care apreciaza bunul simt, muzica buna si compania unor oameni de calitate. Acestia vor avea parte de 4 zile pline de distractie in compania unor artisti apreciabili, consacrati sau cu certe garantii viitoare: Chris Norman, Pheonix, Voltaj, Zdob si Zdub, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte, Gyury Pascu & The Hardworkers, Hara, Khum, Nicu Alifantis, Loredana cu Taraful, Nightloosers, Florin Chilian, Alexandru Andries.